Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
PixieDixie pisze:Gosiu jak głowa??
Gosiagosia pisze:Ewa L. pisze:Gosiagosia pisze:jolabuk5 pisze:Czytać, słuchać pięknej muzyki, albo jakichś ciekawych wykładów, głaskać kotki, bawić się z kotkami, ufff, jest tyle do robienia...
Kotki smacznie śpią więc szkoda ich budzić. Książki przeczytane czekam na nową dostawę . Głową mnie boli i nic mi się nie chce.
Mnie głowa od niedzieli boli i nie chce przestać.
To nie dobrze brałaś jakieś leki ?
Ja połknęłam nurofen i czekam na efekty.
Ewa L. pisze:Gosiagosia pisze:Ewa L. pisze:Gosiagosia pisze:jolabuk5 pisze:Czytać, słuchać pięknej muzyki, albo jakichś ciekawych wykładów, głaskać kotki, bawić się z kotkami, ufff, jest tyle do robienia...
Kotki smacznie śpią więc szkoda ich budzić. Książki przeczytane czekam na nową dostawę . Głową mnie boli i nic mi się nie chce.
Mnie głowa od niedzieli boli i nie chce przestać.
To nie dobrze brałaś jakieś leki ?
Ja połknęłam nurofen i czekam na efekty.
Tak - ibuprom RR, ketonal , doreta i nic nie przechodziło . Dopiero dziś jest lepiej tylko senna jestem.
Gosiagosia pisze:jolabuk5 pisze:Czytać, słuchać pięknej muzyki, albo jakichś ciekawych wykładów, głaskać kotki, bawić się z kotkami, ufff, jest tyle do robienia...
mir.ka pisze:Gosiagosia pisze:jolabuk5 pisze:Czytać, słuchać pięknej muzyki, albo jakichś ciekawych wykładów, głaskać kotki, bawić się z kotkami, ufff, jest tyle do robienia...
a na jakie książki czekasz?
mnie ostatnio udało się wygrac 2 razy po 30 zł w firmowym konkursie i zamieniłam je na książki z empiku, oczywiscie za dopłatą
Ewa L. pisze:Jak lubisz psychologiczne i kryminalne polecam ci Jonatana Kellermana.
Gosiagosia pisze:mir.ka pisze:Gosiagosia pisze:jolabuk5 pisze:Czytać, słuchać pięknej muzyki, albo jakichś ciekawych wykładów, głaskać kotki, bawić się z kotkami, ufff, jest tyle do robienia...
a na jakie książki czekasz?
mnie ostatnio udało się wygrac 2 razy po 30 zł w firmowym konkursie i zamieniłam je na książki z empiku, oczywiscie za dopłatą
Mój Tz pracuje w Głównej Bibliotece i ma dostęp do wszystkich czytelni w śródmieściu więc pożyczam książki.
Ja lubię takie łatwe i przyjemne które się z przyjemnością czyta bardzo lubię Magdalenę Witkiewicz, Agnieszkę Olejnik, Katarzynę Grocholę, Lubię też książki kryminalne i psychologiczne choć te ostatnio czasami mnie dołują. William Wharton jest też na liście chętnie czytanych . W tych ciężkich czasach lubię te bezproblemowe z happy endem.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości