Teraz przeczytałam o Twoich kotach za TM
I też miałaś Dixi.
U mnie Dixi to był on a ty mialas dziewczynę

Pozdrawiamy serdecznie i życzymy miłego dniaq
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
pibon pisze:Ale Uszatka to spryciula! Kochsm takie przebiegle kotki:-D
Moze daj jej czasem wygrac ciociu ale tylko kilka chrup?
jolabuk5 pisze:Witam Was w Waszym wątku![]()
Sabcia
MiauPS. Przekopiuję z poprzedniego wątku historyjkę o sprytnej Uszatce![]()
Nasza Uszatka, która nie może jeść normalnej suchej karmy, tylko specjalną swoją (z niskim poziomem cukru) bardzo łakomie patrzy na tę karmę, która stoi u mnie (ja dostaję wszystko, co chcę, byle bym tylko chciała jeść). Jak Uszatka i Calineczka (która na te moje karmy jest uczulona) chodzą po całym mieszkaniu, to Duża chowa to moje suche. Ale jak widzi, że mam ochotę, to znów wystawia, tylko zamyka kuchnię (gdzie ja najchętniej siedzę), żeby Usia tam nie weszła. Ale Usia spryciula, wlazła wysoko na kredens i tam się przyczaiła. Jak Duża postawiła moją karmę i sobie poszła, zamykając drzwi, to Uśka zlazła i się objadła słodką karmą.
Teraz Uśka codziennie wskakuje na kredens i czatuje, ale Duża już wie, że tak jest i pilnuje, więc drugi raz jeszcze jej się nie udało. Chociaż dziś o mały włos znowu by się dorwała do mojej karmy, bo Duża była przekonana, że Usia śpi w pokoju. Ale łakoma za wcześnie się wychyliła z góry (nasz kredens ma taką 15-cm deseczkę - barierkę na górze, więc z dołu nie widać, czy ktoś siedzi) i Duża ją zobaczyła
Ewa L. pisze:Witamy się w nowym wątku .![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
MB&Ofelia pisze:
SabaS pisze:My też nieśmiało zaglądamy na nowy wątek i serdecznie się z wszystkimi witamyKropka, Tereska, Szajbusek i Duża
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot] i 415 gości