Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jolabuk5 pisze:Nie Talko, najważniejsze to ból uśmierzyć, żeby kotka się nie męczyła. Potem (albo jednocześnie) szuka się przyczyny. Opiaty w niewielkiej dawce są bardzo skuteczne dla kotów. Pogadaj w wetką.
jolabuk5 pisze:Spróbuj, kotka powinna po tym odżyć
jolabuk5 pisze:Nie powinno. Trzeba spróbować, kazdy kot reaguje inaczej. Ale tolfina to świetny lek przeciwgorączkowy, przeciwbólowo działa słabo.
Ewentualnie można jeszcze spróbować no-spa, ale w zastrzyku, bo jest strasznie gorzka. No i pomaga, jeśli ból jest wywołany skurczem (działa rozkurczowo).
Czytałam gdzieś na miau o jakimś chyba olejku, ckm? Nie pamietam, poszukam.
Edit. Nie, to olejek cbd, dziala uspokajająco.
Talka pisze:jolabuk5 pisze:O, to masz wygodniejszą formę!
A jak dziś Fiszka?
Jest średnio. Chodzi słaba zjadła wołowinke....
Podejmuję się terapii RetroMAD1 że stanow. Wycenili na 360 dolarów Plus wysyłka
ASK@ pisze:Talka pisze:jolabuk5 pisze:O, to masz wygodniejszą formę!
A jak dziś Fiszka?
Hejka
Bardzo wam kibicuję. Bardzo. I trzymam kciuki![]()
Mam ogromną prośbę. Obie z moją wetką jesteśmy mocno zainteresowane RetroMad1. Skądeś go wytrzasnęła
Natalko, masz jakiś dostęp do publikacji? Bo ja niczego , prócz jednego angielskiego artykułu, nie znalazłam. A noga jestem w tym.
Masz wiedzę o sposobie podawania, ilości dawek, dni ...? Będę ogromnie wdzięczna za podesłanie mi jakiś publikacji i danych.![]()
Jestem DT i wsio mi jest potrzebne .Nawet na przyszłość. Choć nieszczęścia nie znają dnia i godziny.
Bardzo, bardzo dziękuję już na przyszłość.
Ciągle i ciągle paluszki i pazurki ściskam.
Pozdrowienia i głaski
Aśka Mozer
PS. Jeszcze mam jedną prośbę. Możesz wrzucić linka dostawcy?
pzdr
AM
Talka pisze:ASK@ pisze:Talka pisze:jolabuk5 pisze:O, to masz wygodniejszą formę!
A jak dziś Fiszka?
Hejka
Bardzo wam kibicuję. Bardzo. I trzymam kciuki![]()
Mam ogromną prośbę. Obie z moją wetką jesteśmy mocno zainteresowane RetroMad1. Skądeś go wytrzasnęła
Natalko, masz jakiś dostęp do publikacji? Bo ja niczego , prócz jednego angielskiego artykułu, nie znalazłam. A noga jestem w tym.
Masz wiedzę o sposobie podawania, ilości dawek, dni ...? Będę ogromnie wdzięczna za podesłanie mi jakiś publikacji i danych.![]()
Jestem DT i wsio mi jest potrzebne .Nawet na przyszłość. Choć nieszczęścia nie znają dnia i godziny.
Bardzo, bardzo dziękuję już na przyszłość.
Ciągle i ciągle paluszki i pazurki ściskam.
Pozdrowienia i głaski
Aśka Mozer
PS. Jeszcze mam jedną prośbę. Możesz wrzucić linka dostawcy?
pzdr
AM
O leku powiedziala mi Sylwia Ciesielska. Ona pomaga ludzia którzy mają koty z fip ... Ogólnie mocno siedzi w chorobach zwierzęcych, jeździ na seminaria itp. lek zamawiam z RetroMAD1.com tam wysyłasz maila i oni dobierają ci dawkę. Poczytaj na ich stronie. Znajomy malezyjczyk koleżanki sprawdził mi firmę. Mówi że jest godna zaufania jeśli chodzi o dostawę. Płatność PayPal więc myślę że nie oszukają. Dawkowanie dostałam na maila.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Silverblue i 68 gości