Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ewa L. pisze:Jesteśmy , jesteśmy .......
MB&Ofelia pisze:No właśnie, nie piszecie!![]()
Fotek Polusi nie wstawiacie!
Ewa L. pisze:Jesteśmy.
Niestety od niedzielnego popołudnia walczę z bólem głowy. Ostatnie dni prawie całe przespałam z Polą budząc się tylko by wziąć kolejną tabletkę i skorzystać z toalety.
Dziś mój ostatni dzień zwolnienia i na 16.30 mam wizytę z panią doktor. Nie czuję się jeszcze na siłach by wrócić do pracy zwłaszcza po tych ostatnich dniach.
mir.ka pisze:Ewa L. pisze:Jesteśmy.
Niestety od niedzielnego popołudnia walczę z bólem głowy. Ostatnie dni prawie całe przespałam z Polą budząc się tylko by wziąć kolejną tabletkę i skorzystać z toalety.
Dziś mój ostatni dzień zwolnienia i na 16.30 mam wizytę z panią doktor. Nie czuję się jeszcze na siłach by wrócić do pracy zwłaszcza po tych ostatnich dniach.
żebys jeszcze dostała zwolnienie![]()
![]()
![]()
Ewa L. pisze:mir.ka pisze:Ewa L. pisze:Jesteśmy.
![]()
![]()
Mam taką nadzieję bo wyszłam dziś tylko po chleb i myślałam , że zemdleję na ulicy. Było mi słabo i kręciło mi się w głowie.
mir.ka pisze:Ewa L. pisze:mir.ka pisze:Ewa L. pisze:Jesteśmy.
![]()
![]()
Mam taką nadzieję bo wyszłam dziś tylko po chleb i myślałam , że zemdleję na ulicy. Było mi słabo i kręciło mi się w głowie.
to do pracy zdecydowanie się nie nadajesz, ale zreszta sama wiesz o tym
Ewa L. pisze:Już jestem po wizycie online. Dostałam L4 do 30.11.20
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter i 29 gości