Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Gosiagosia pisze:Dziś znów problemy z jedzeniem Migotka troszeczkę zjadła na moich kolanach. Gotuje indyka Hugonkowi może i ona zechce.
jolabuk5 pisze:Gosiagosia pisze:Dziś znów problemy z jedzeniem Migotka troszeczkę zjadła na moich kolanach. Gotuje indyka Hugonkowi może i ona zechce.
Zjadła?
Ewa L. pisze:Mocne kciuki za zdrowie wszystkich![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
jolabuk5 pisze:Jak Migotka dzisiaj?
Gosiagosia pisze:jolabuk5 pisze:Jak Migotka dzisiaj?
Migotka ok je mało ale często i dużo śpi. Właściwie to wszystkie śpią bo co mają innego do roboty![]()
Sama też bym się pod kocykiem zawinęła.
jolabuk5 pisze:Gosiagosia pisze:jolabuk5 pisze:Jak Migotka dzisiaj?
Migotka ok je mało ale często i dużo śpi. Właściwie to wszystkie śpią bo co mają innego do roboty![]()
Sama też bym się pod kocykiem zawinęła.
No pewnie
jolabuk5 pisze:Czytać, słuchać pięknej muzyki, albo jakichś ciekawych wykładów, głaskać kotki, bawić się z kotkami, ufff, jest tyle do robienia...
Gosiagosia pisze:jolabuk5 pisze:Czytać, słuchać pięknej muzyki, albo jakichś ciekawych wykładów, głaskać kotki, bawić się z kotkami, ufff, jest tyle do robienia...
Kotki smacznie śpią więc szkoda ich budzić. Książki przeczytane czekam na nową dostawę . Głową mnie boli i nic mi się nie chce.
Ewa L. pisze:Gosiagosia pisze:jolabuk5 pisze:Czytać, słuchać pięknej muzyki, albo jakichś ciekawych wykładów, głaskać kotki, bawić się z kotkami, ufff, jest tyle do robienia...
Kotki smacznie śpią więc szkoda ich budzić. Książki przeczytane czekam na nową dostawę . Głową mnie boli i nic mi się nie chce.
Mnie głowa od niedzieli boli i nie chce przestać.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 27 gości