Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MB&Ofelia pisze:Lusia. To okropeczne te kuje! Kolejku też okropeczna! Korek też ale moja Duża mówi że rozumi te korki i czeba je przełyknąć bo są ważmne. U nas był korek ale Duża i tak tupta a nie jeździ a korek był ino jeżdżący. Korek tuptający to był późmniej na ulicy co na nią paczam z bałkona.
A jak się czujesz, koleszanku? Lizu lizu po pokujanej dupince.
Książniczka Ofelja
jolabuk5 pisze:Dobrze, ze już po wizycie, Mamo-Lusiu. A co wet powiedział?
Sabcia
MalgWroclaw pisze:Trzymam kciuki za Lusię. Sama nie jeżdżę, korki są i niepokój straszny. Całym sercem jestem za tymi korkami.
mir.ka pisze::ok:![]()
![]()
![]()
MaryLux pisze:jolabuk5 pisze:Dobrze, ze już po wizycie, Mamo-Lusiu. A co wet powiedział?
Sabcia
Że leczenie będzie długie, ale może się udać. Ale zastanawia się, czy nie mam jakiegoś nowego otwora, bo przecież mój synek Kolumb miał
jolabuk5 pisze:MaryLux pisze:jolabuk5 pisze:Dobrze, ze już po wizycie, Mamo-Lusiu. A co wet powiedział?
Sabcia
Że leczenie będzie długie, ale może się udać. Ale zastanawia się, czy nie mam jakiegoś nowego otwora, bo przecież mój synek Kolumb miał
Najważniejsze, żeby leczenie się udało. A o żadnym otworze nawet nie myśl, Mamo-Lusiu![]()
![]()
![]()
Sabcia
MaryLux pisze:jolabuk5 pisze:MaryLux pisze:jolabuk5 pisze:Dobrze, ze już po wizycie, Mamo-Lusiu. A co wet powiedział?
Sabcia
Najważniejsze, żeby leczenie się udało. A o żadnym otworze nawet nie myśl, Mamo-Lusiu![]()
![]()
![]()
Sabcia
Postaram się, bo może Kolumb miał go sam z siebie albo po tacie...
Użytkownicy przeglądający ten dział: zuza i 47 gości