Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Bastet pisze:Cholera. Bastet mi się nie podoba. Nie chciała jeść obiadu ani kolacji. To do niej kompletnie niepodobne.Normalnie to straszny żarłok jest...
Wczoraj dostała tabletkę na odrobaczenie. Wieczorem zwymiotowała jedzeniem, ale apetyt jeszcze miała normalny... Czy to może być od robali? Przecież była odrobaczana już wcześniej. Martwię się...
mimbla64 pisze:Bastet pisze:Cholera. Bastet mi się nie podoba. Nie chciała jeść obiadu ani kolacji. To do niej kompletnie niepodobne.Normalnie to straszny żarłok jest...
Wczoraj dostała tabletkę na odrobaczenie. Wieczorem zwymiotowała jedzeniem, ale apetyt jeszcze miała normalny... Czy to może być od robali? Przecież była odrobaczana już wcześniej. Martwię się...
Może być niestety.
Myślę, że jak jutro odmówi śniadania, to trzeba do weta.
maczkowa pisze:O matko!! Nie do wiary jak się pamięta tego malutkiego, chorego wypłosza sprzed kilkunastu tygodni! Sliczna dziewczynka
Trzymam kciuki by to tylko robale. Wczoraj po Twoim poście przeczytałam o jakiejś paskudnej pp z okolic Wrocławia i Legnicy ( ? ) i się wystraszyłam, ale przecież Ty Jelenia ( to tak, jak dla mieszkańców południowego zachodu Olsztyn pod ruską granicą jest)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Franciszek1954, Nul i 55 gości