ewkkrem pisze:Powitam jeszcze dostojnie Chanel, która miała ostatnio dużo przygód zdrowotnych, do których, być może, przyczyniła się mała Diablica - Chrupka: i przedstawię jeszcze najspokojniejszą koteczkę na świecie - TUSIA - Timiego już namy To ON:
Nie wiem Lusiu i Dropsie, gdzie podziały się Wasze poprzednie dzieci, ale obecna piąteczka się wprosiła! Proszszszsz! Jak ładnie wcinają Torcik Weselny! O!
Bastet pisze:Nie wiem Lusiu i Dropsie, gdzie podziały się Wasze poprzednie dzieci, ale obecna piąteczka się wprosiła! Proszszszsz! Jak ładnie wcinają Torcik Weselny! O!
Bastet pisze:Nie wiem Lusiu i Dropsie, gdzie podziały się Wasze poprzednie dzieci, ale obecna piąteczka się wprosiła! Proszszszsz! Jak ładnie wcinają Torcik Weselny! O!
Jezdę Negrusia! Lizu lizu po uśkach. Choć zaprowadzę cię do amciu a późmniej do inszych kotków cobyś se pobrykała moja koffana malućka córećku. Mała Ciorna Carmen opiekuńcza