Rude jest piękne ....♥♥♥♥ cz. 29 -Jake [*] za TM :(((

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt paź 16, 2020 12:04 Re: Rude jest piękne ....♥♥♥♥ cz. 29 - Julka do adopcji

Kotina pisze:
mir.ka pisze:
jolabuk5 pisze:Tak to jest. Koty wybierają :1luvu:

niezależnie od naszych zamiarów :wink:
nas wybrała Elenka, choć miała iść do adopcji to zdecydowanie temu zaprotestowała i została

Widać, ze Elenka to mądra koteczka - wiedziała gdzie jej bedzie najlepiej :201461

i po co miała szukać domu jak juz go znalazła :wink:
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Pt paź 16, 2020 12:05 Re: Rude jest piękne ....♥♥♥♥ cz. 29 - Julka do adopcji

jolabuk5 pisze:
Kotina pisze:
mir.ka pisze:
jolabuk5 pisze:Tak to jest. Koty wybierają :1luvu:

niezależnie od naszych zamiarów :wink:
nas wybrała Elenka, choć miała iść do adopcji to zdecydowanie temu zaprotestowała i została

Widać, ze Elenka to mądra koteczka - wiedziała gdzie jej bedzie najlepiej :201461

Mądra koteczka :1luvu: :1luvu: :1luvu:

bo koty są mądre, a nawet bardzo mądre :)
Obrazek

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Post » Pt paź 16, 2020 12:06 Re: Rude jest piękne ....♥♥♥♥ cz. 29 - Julka do adopcji

isabell36 pisze:Elenka <3 <3 <3

:1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

mir.ka

Post » Sob paź 17, 2020 9:08 Re: Rude jest piękne ....♥♥♥♥ cz. 29 - Julka do adopcji

Wczoraj był bardzo smutny dzień, rano przeczytałam o odejściu Kropki u Joasi, a wieczorem o Pusi od Ewy :placz: :placz: Strasznie mnie to zdołowało bo przyczyną były nerki, a ja przez Dżeka żyję jak na bombie zegarowej :(
Obrazek

mir.ka

Post » Sob paź 17, 2020 9:13 Re: Rude jest piękne ....♥♥♥♥ cz. 29 - Julka do adopcji

mir.ka pisze:Wczoraj był bardzo smutny dzień, rano przeczytałam o odejściu Kropki u Joasi, a wieczorem o Pusi od Ewy :placz: :placz: Strasznie mnie to zdołowało bo przyczyną były nerki, a ja przez Dżeka żyję jak na bombie zegarowej :(

Nerki to zmora nasza. Ja narazie jakoś ogarnęłam nerki, nadal podaje nefrokril i jest dobrze. Natomiast mam inne zmartwienia, Migotki tarczycę i nowotwór listwy mlecznej a Hugcia trzustkę :strach:
Kciuki za nasze zwierzaczki :ok: :ok:

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

Post » Sob paź 17, 2020 9:17 Re: Rude jest piękne ....♥♥♥♥ cz. 29 - Julka do adopcji

Obrazek

Gosiagosia

Post » Sob paź 17, 2020 9:26 Re: Rude jest piękne ....♥♥♥♥ cz. 29 - Julka do adopcji

Gosiagosia pisze:Obrazek

:1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

mir.ka

Post » Sob paź 17, 2020 14:05 Re: Rude jest piękne ....♥♥♥♥ cz. 29 - Julka do adopcji

Gosiagosia pisze:
mir.ka pisze:Wczoraj był bardzo smutny dzień, rano przeczytałam o odejściu Kropki u Joasi, a wieczorem o Pusi od Ewy :placz: :placz: Strasznie mnie to zdołowało bo przyczyną były nerki, a ja przez Dżeka żyję jak na bombie zegarowej :(

Nerki to zmora nasza. Ja narazie jakoś ogarnęłam nerki, nadal podaje nefrokril i jest dobrze. Natomiast mam inne zmartwienia, Migotki tarczycę i nowotwór listwy mlecznej a Hugcia trzustkę :strach:

To okropne, jak kazdy kot choruje na coś innego, potrzebuje innej diety... Zwariować można :strach:
Nasz wątek:
viewtopic.php?f=46&t=220448
Wątek kotów Joli Dworcowej:
viewtopic.php?f=1&t=191624
Kącik Muzyczny
viewtopic.php?f=8&t=190784
Zjawiska niewytłumaczalne, opowieści o duchach i nie tylko
viewtopic.php?f=8&t=194190

jolabuk5

Od: Nie paź 16, 2005 14:56

Post » Sob paź 17, 2020 20:18 Re: Rude jest piękne ....♥♥♥♥ cz. 29 - Julka do adopcji

jolabuk5 pisze:
Gosiagosia pisze:

To okropne, jak kazdy kot choruje na coś innego, potrzebuje innej diety... Zwariować można :strach:

:placz:
Obrazek

mir.ka

Post » Sob paź 17, 2020 20:24 Re: Rude jest piękne ....♥♥♥♥ cz. 29 - Julka do adopcji

Migotka nie chce jeść i wydaje mi się że guzy urósły. Po niedzieli decyzja o operacji :placz:

Gosiagosia

Post » Sob paź 17, 2020 20:34 Re: Rude jest piękne ....♥♥♥♥ cz. 29 - Julka do adopcji

Kochana Migusia... Oby się wszystko dobrze ułożyło :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Nasz wątek:
viewtopic.php?f=46&t=220448
Wątek kotów Joli Dworcowej:
viewtopic.php?f=1&t=191624
Kącik Muzyczny
viewtopic.php?f=8&t=190784
Zjawiska niewytłumaczalne, opowieści o duchach i nie tylko
viewtopic.php?f=8&t=194190

jolabuk5

Od: Nie paź 16, 2005 14:56

Post » Nie paź 18, 2020 11:13 Re: Rude jest piękne ....♥♥♥♥ cz. 29 - Julka do adopcji

Gosiagosia pisze:Migotka nie chce jeść i wydaje mi się że guzy urósły. Po niedzieli decyzja o operacji :placz:

:ok: :ok: :ok:
Obrazek

mir.ka

Post » Nie paź 18, 2020 11:25 Re: Rude jest piękne ....♥♥♥♥ cz. 29 - Julka do adopcji

Została nam juz jedna litrowa kroplówka, ale piesio jutro ma dzień przerwy, później 3 dni podawania i w piątek rano badanie krwi, już go zapisałam. Czuje się w miarę dobrze, widać to po nim, ale nie wiadomo co pokażą badania, czy nareszcie wszystko dojdzie do normy. Od jakiegoś czasu nawet nie jest źle z podawanie kroplówek, bo piesio dostaje w trakcie 4 smaczki i jak go niosę na wersalkę to mu mówię ,ze idziemy na smaczki :wink:
Obrazek

mir.ka

Post » Nie paź 18, 2020 11:53 Re: Rude jest piękne ....♥♥♥♥ cz. 29 - Julka do adopcji

Mądrego masz piesia :1luvu: Dżekusiu jeszcze chwila, butla się skonczy i miejmy nadzieję, ze wyniki zadowolą weta i da Ci trochę odsapnąć od kłucia. Za piątek i wyniki :ok:
A jak Julcia? Zasiedziała się trochę koteczka u Ciebie :( jest jakieś zainteresowanie? Ona jest taka urocza :201461

SabaS

Od: Śro lis 14, 2018 8:58

[poprzednia][następna]