jolabuk5 pisze:Ojej, Mamo Lusiu, to mnóstwo kciuków!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sabcia
A o ślub się nie martw, Pasio i Bratu już się zgodzili pomóc, a ja jeszcze namawiam Kitka, będzie trzech udzielajacych![]()
No to ślup będzie

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jolabuk5 pisze:Ojej, Mamo Lusiu, to mnóstwo kciuków!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sabcia
A o ślub się nie martw, Pasio i Bratu już się zgodzili pomóc, a ja jeszcze namawiam Kitka, będzie trzech udzielajacych![]()
czitka pisze:Tak, Pasio i Bratu awaryjnie będą w gotowości, ale Kitek to najpoważniejsza propozycja![]()
Bo ja o 20-tej to latam ze strzykawką za Pasiem, muszę wszystkiego dopilnować i biegać do piwnicy za Mamą, żeby zjadła i moje dziewczynki kłaść spać. To taka bardzo zakręcona godzina, mnie się wtedy wszystko myli i przez przypadek mogę podać insulinę Nowożeńcom![]()
A tu się musi wszystko odbywać o czasie, tylu gości będzie!
jolabuk5 pisze:Sabcia tak mną zadysponowała, a ja wcale nie chciałemNo ale już trudno, chociaż też się czuję rezerwowy i mam nadzieję, że jeszcze ktoś się zgłosi na ochotnika
![]()
![]()
Kitek
MiauPS. Może mi Pasio podpowiedzieć w punktach, co mam robić, w jakiej kolejnosci? Bo ja mało zorientowany jestem![]()
MB&Ofelia pisze:Lusia. Nie wię kto to Timi ale mogę go zapozmnać na ślupie. Ino coby nie bałamutał mojej córećku Negry.
Ćwiczę śpiewanie to będę śpiewać na weselu. A Duzia się z mię śmiejeNie rozumię dlaczemu.
Mała Ciorna Carmen
Ano śmieję się bo Carmen śpiewa tarzając się na dywanie kołami do góry. Zupełnie jak Pasio robiący balerony.
Duża
jolabuk5 pisze:Carmen, bardzo dobrze, ćwicz śpiewanie, przyda się na weselu![]()
Sabcia
MB&Ofelia pisze:Pożyczę ci Carmensitę to ci się odechce. Ona jest czasami namolna. Nie da mi ubrać skarpetki bo się mizia o moją stopę. Wskakuje na składane ubrania żeby ją miziać. A jak strzeli barana to widać gwiazdki.
jolabuk5 pisze:Ale ja nie mam ani jednego zdjęcia Timiego! Przeszukałam jego wątek, nie ma. Nie mam jak go ubrać!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Gosiagosia i 46 gości