Moderator: Moderatorzy
Zazusia pisze:Eternity zapach, który "na sobie" ze Stanów Zjednoczonych przywiozła moja siostra. Jakieś 30 lat temu. Poruszył we mnie jakąś strunę, że rozpoznam go wszędzie. Dla mnie nie jest zbyt kwiatowy, ani za słodki. Na sobie go już po dłuższym czasie nie czuję, ale inni go wyczuwają, pytając o nazwę. Pachną nim ubrania, apaszki. Też wąchałam inne Eternity ten mój jest nie do podrobienia
Jarka pisze:Obecnie Eternity nie pachnie już tak samo jak ten pierwszy, z 1988 r.
iza71koty pisze:OSTATNIA DOKŁADKA
Lancome Tresor a la Folie Woda perfumowana 30ml Zostało ok 1/3 pojemności. Buteleczka jest ukruszona.
Damska woda perfumowana Lancôme La Nuit Trésor À La Folie to interpretacja miłości, która jest intensywna i absolutna, ale jednocześnie potrafi się poddać i pozwolić odejść.
słodki, wykwintny zapach
dla odważnych i namiętnych kobiet
przeznaczony do noszenia w ciągu dnia i wieczorem
Skład zapachu
Woda perfumowana oczaruje Twoje zmysły ponętnymi akordami ognistej damasceńskiej róży, ułożonej w bukiecie z jaśminem i piwonią. Słodko nieodparty aromat wanilii łączy się z wonią płonącego drewna, a całą kompozycję uzupełniają nuty paczuli, bursztynu i piżma.![]()
![]()
![]()
Cena 35zł, plus koszt wysyłki.
Ghost, Deep Night, woda toaletowa, 75 ml |Zostało ok. 1/3 pojemności.
kompozycja kwiatowo-owocowa
zapach dedykowany zmysłowym i tajemniczym kobietom
pojawił się na rynku w 2001 roku
nuty zapachowe:
- nuta głowy: cereus "królowa nocy", róża
- nuta serca: brzoskwinia, morela, nuty drzewne
- nuta bazy: piżmo, bursztyn, wanilia![]()
![]()
Cena 25zł, plus koszt wysyłki.
DCCLIII Per La Donna Carlo Colucci dla kobiet EDP 30ml. TERSTER. Zostało ok 1/3 pojemności.
Trwały perfum oryg. Carlo Colucci per La donna DCCLIII 30 ml, to zapach kwiatowo-drzewno-piżmowy, wydany w 2018 r. Skład perfum to: goździk (przyprawa) róża, drzewo sandałowe, bursztyn, piżmo, malina i cejloński cynamon.![]()
![]()
Cena 25zł, plus koszt wysyłki.
Agent Provocateur Aphrodisiaque 80ml Edp TESTER NOWY!
Nuty zapachowe: Jaśmin, Jeżyna, Miód, Pieprz, Piżmo, Wanilia, Żywica![]()
![]()
Cena 70zł, plus koszt wysyłki.
kiwi pisze:Miałam nic nie kupować![]()
Odłóż na kupkę Carlo Colucciego. Zapłacę teraz a wysyłka byłaby później. Ok?
Koki-99 pisze:Iza, jeśli jeszcze mnie nie spakowałaś, to poproszę Ghost. Ilość taka akurat do testowaniaAle za to flakon ładny.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 33 gości