Nul pisze:Cieszę się, że Pusia odkryła, ile miłego może jej dać człowiek - że głaskanie może być przyjemne i już
To jest dla mnie rozczulające.Tylko dlaczego dopiero teraz, kiedy już jest bardzo chora?
Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Nul pisze:Cieszę się, że Pusia odkryła, ile miłego może jej dać człowiek - że głaskanie może być przyjemne i już
ewar pisze:Nul pisze:Cieszę się, że Pusia odkryła, ile miłego może jej dać człowiek - że głaskanie może być przyjemne i już
To jest dla mnie rozczulające.Tylko dlaczego dopiero teraz, kiedy już jest bardzo chora?
ewar pisze:Nadia nie wygląda na chorą. Ma apetyt, ładnie korzysta z kuwety, tylko dużo śpi. To taki trochę kot, którego nie ma, naprawdę. Niepokojący jest ten przyspieszony oddech, chociaż po zastrzykach, które dostała jest jakby lepiej. Z Pusią nieco gorzej, bardzo, ale to bardzo mało je. Jakoś trudno mi uwierzyć, że będzie lepiej, nerki się nie zregenerująNiech tylko nie będzie gorzej.
ewar pisze:Trzymajcie, trzymajcie, proszę. Lucy ma brzydkie oczkaBez komentarza.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości