Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jolabuk5 pisze:Dlaczego ma się nie udać? Uda się!![]()
![]()
Drops już nawet ma krawat
MB&Ofelia pisze:Lusia. A ja myślę że jak Dropsowi nie uda się znajdnąć lokala na wesele to moja Teściowna na pewno wam pożyczy swoje ranczo gdzie jezd dużo zieloności i drzewka i nawet jakowyś domek i będzie ślup plenerowny. Z grilem, łowieniem rypciów i polowaniem na bzykacze i może nawet na latacze.
Książniczka Ofelja
ewkkrem pisze:Koffani Nalo i Lilo, Lusia dostała śwungu ija też
Ja naprawdę nie wiem o co tyle hałasa. Toć dzieci mamy duuużo i w końcu trzeba (no przyzwoitość nakazuje) zalegalizować nasz wieloletni związek
![]()
Będziecie, o ile się zgodzicie, naszymi honorowymi gośćmi![]()
Serdecznie zapraszam![]()
Drops.
Dyktatura pisze:Gratuluję decyzji Dropsie, ale czy ty wiesz w co się pakujesz? No, w sumie to wiesz bo u Was to w każdym kątku po kociątko i tylko kątów mało.
Na ślubie u Was będziemy. To oczywista sprawa.
Ranczo rodziców wolne. Ryby też da się łapać. Ponoć staw rybny blisko.
Wasz przyjaciel Lilo
ewkkrem pisze:Koffani Nalo i Lilo, Lusia dostała śwungu ija też
Ja naprawdę nie wiem o co tyle hałasa. Toć dzieci mamy duuużo i w końcu trzeba (no przyzwoitość nakazuje) zalegalizować nasz wieloletni związek
![]()
Drops.
jolabuk5 pisze:ewkkrem pisze:Koffani Nalo i Lilo, Lusia dostała śwungu ija też
![]()
Drops.
Naluniu, przecież Drops napisał, że będziecie OBOJE honorowymi gośćmi.Ty i Lilo.
![]()
Sabcia
jolabuk5 pisze:Nic się nie stało, Lusia na pewno się nie obrazi
Użytkownicy przeglądający ten dział: MB&Ofelia, Silverblue, Tygrysiątko i 78 gości