Koki-99 pisze:Jakbyś wiedziała, że już tu jestem. I się czaję. Na heliotrop spokojnie poczekam, a tymczasem poproszę koci kaboszon, bo czegoś takiego jeszcze w mojej kolekcji nie ma
Koki-99 - czasem coś tam wiem...

Koki-99 pisze:Jakbyś wiedziała, że już tu jestem. I się czaję. Na heliotrop spokojnie poczekam, a tymczasem poproszę koci kaboszon, bo czegoś takiego jeszcze w mojej kolekcji nie ma

morelowa pisze:Rezerwuję kolczyki nr 2!
Powiesz czy one ciężkie są?
I jeszcze te z karneolem nr 5!

mamut pisze:Poproszę nr 1, 12.
Dziękuję pieknie! 
brooklynboogie pisze:morelowa pisze:Rezerwuję kolczyki nr 2!
Proszę uprzejmie![]()
Kolczyki nr 2 są idealnie lekkie, wygodne i ogólnie cudownie się noszą, sama mam te sówki tylko w innym odcieniu, to dawny Jablonex robi![]()
I tu się sprawdza przysłowie:"Mądrej Głowie daj PO SOWIE"![]()
Karneole są śliczne, polubisz na 100%![]()

Koki-99 pisze:Zapłacę za naszyjnik i poczekam co Ci się uda znaleźć dla młodej, ok? Konto wciąż to samo?
Koki-99 pisze:A ja jeszcze zapytam czy ten drugi naszyjnik nr 12 jest z takim samym kaboszonem? Bo ja ew. mogę nawet niekoci dostać. Wiem, że mamut takie lubi

Atta pisze:Zarezerwuję 7 i 8 , bo zanim sąsiadka mnie nawiedzi, to już nic nie zostanieSówki turkusowe śliczne
morelowa pisze:brooklynboogie pisze:morelowa pisze:Rezerwuję kolczyki nr 2!
Proszę uprzejmie![]()
Kolczyki nr 2 są idealnie lekkie, wygodne i ogólnie cudownie się noszą, sama mam te sówki tylko w innym odcieniu, to dawny Jablonex robi![]()
I tu się sprawdza przysłowie:"Mądrej Głowie daj PO SOWIE"![]()
Karneole są śliczne, polubisz na 100%![]()
To poproszę te 2 i 5![]()

Koki-99 pisze:Ok, zapłaciłam

morelowa pisze:A miałam plan prosić, by mi ktoś zabrał klawiaturę![]()
Ale sobie usprawiedliwienie znalazłam - włosy mi urosły, do fryzjera się boję pójść, więc nadają sie do wiązania z tyłu [choć na razie rozpuszczone, tylko ile można takie byle co nosić], a szyję mam paskudną, więc powinno być coś co uwagę odwróci... szczególnie takie długie dobrze wyglądają
.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości