MB&Ofelia pisze:Ha ha![]()
Jakoś na wyprawę na grzyby się u mnie nie zanosi. Ani we wtorek, ani wogóle w tym tygodniu.
Dlaczego?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MB&Ofelia pisze:Ha ha![]()
Jakoś na wyprawę na grzyby się u mnie nie zanosi. Ani we wtorek, ani wogóle w tym tygodniu.
MB&Ofelia pisze:Bo w tygodniu pracuję a grzyby wieczorem po ciemku trochę trudno się zbiera. Weekend już zaplanowany ptasio.
MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Bo w tygodniu pracuję a grzyby wieczorem po ciemku trochę trudno się zbiera. Weekend już zaplanowany ptasio.
Przecież gąski i kurki to jednocześnie ptaki i grzyby
MB&Ofelia pisze:MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Bo w tygodniu pracuję a grzyby wieczorem po ciemku trochę trudno się zbiera. Weekend już zaplanowany ptasio.
Przecież gąski i kurki to jednocześnie ptaki i grzyby
Hmmm... W zasadzie tak... Ale w lesie ich nie ma! A ja bym sobie po lesie pochodziła. Ale z ptaków w weekend nie zrezygnuję bo jest sezon przelotów. Wystarczy że wiosenny sezon wziął się w tym roku uziemił przez koronkę.
Dyktatura pisze:Tak, to hortensja. Miałam ją na balkonie, a teraz będzie rosła na działaczce.
mir.ka pisze:Dyktatura pisze:Tak, to hortensja. Miałam ją na balkonie, a teraz będzie rosła na działaczce.
kupiliscie działeczkę?
MB&Ofelia pisze:Następnym razem przyjadę do was z drzewkiem. Albo krzakiem. Albo czymś.
Ewentualnie z budką lęgową dla ptaków. Jeżeli jest gdzie powiesić.
Ewa L. pisze:A kotki też będą jeździły na działeczkę ?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Hana, Kankan, Lifter, pibon i 26 gości