Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jolabuk5 pisze:
A Duża miała dziś szczęście ogromne, bo od razu trafiła saszetkę, którą właśnie chciałam zjeść, potem od razu zgadła drugą, wreszcie rodzaj pasty! No szóstka w totolotku po prostu!![]()
Miaudobrego dnia wszystkim![]()
Sabcia
Chikita pisze:MB&Ofelia pisze:Urlop mi się skończył!Jutro do roboty!
![]()
![]()
![]()
Niech mnie ktoś przytuli...
![]()
![]()
Do roboty zarabiać na moją emeryturę !
MB&Ofelia pisze:Chikita pisze:MB&Ofelia pisze:Urlop mi się skończył!Jutro do roboty!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kobito! Jak ja dojdę do wieku emerytalnego, to już emerytur nie będzie, bo ZUS padnie![]()
. A co dopiero mówić o twojej emeryturze.
Chikita pisze:MB&Ofelia pisze:Chikita pisze:MB&Ofelia pisze:Urlop mi się skończył!Jutro do roboty!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kobito! Jak ja dojdę do wieku emerytalnego, to już emerytur nie będzie, bo ZUS padnie![]()
. A co dopiero mówić o twojej emeryturze.
34 lata i legalnie se pójdę
MB&Ofelia pisze:Ja nawet nie liczę bo nie ma po coUmiesz liczyć - licz na siebie
jolabuk5 pisze: Zjedliśmy (ja suche) i sobie odsypiamy nocne życie Dużej![]()
Zuniu, co mogło Cię uczulić? A może Duża pchłę przywlokła? Duże się włóczą, to mogą coś przywlec.
Chiko, to prawda, Duże muszą pracować. Ale może im być przykro, bo przecież na czas pracy muszą nas zostawić. Tak więc Ciociu MB&Ofelia przesyłam mizianki - pocieszanki![]()
![]()
![]()
Ciociu MalgWroclaw, też życzymy dobrego dnia!![]()
![]()
Lucasku![]()
![]()
![]()
, Julku
wiadomo, że koty są w domu najważniejsze i bez nich jest źle
![]()
![]()
![]()
A Duża miała dziś szczęście ogromne, bo od razu trafiła saszetkę, którą właśnie chciałam zjeść, potem od razu zgadła drugą, wreszcie rodzaj pasty! No szóstka w totolotku po prostu!![]()
Miaudobrego dnia wszystkim![]()
Sabcia
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 36 gości