Stomachari pisze:Super wieści
I śliczne zwierzaki
Oby tak dalej
Dziękuję za życzliwe słowa! Na Ciebie zawsze można w tym wątku liczyć

Moderator: Estraven
Stomachari pisze:Super wieści
I śliczne zwierzaki
Oby tak dalej

. Gratulujemy osiągnięć - tak w odniesieniu do treningu Nokauta jak w kwestii dogadania z Krewetą Legowisko Nokauta:

izka53 pisze:jako, w pewnym sensie, matka chrzestna Waszego związku z Krewetą, jestem zachwycona. O ile Twoje sukcesy z psem były przewidywalne, o tyle poznanie - i zaakceptowanie - jakże odmiennej psychiki kota, do tego kota dość trudnego, to już wyższa sztuka.
Cieszę się, że się odezwałaś
Alienor pisze:Cudne futra obadwoje. Gratulujemy osiągnięć - tak w odniesieniu do treningu Nokauta jak w kwestii dogadania z Krewetą
maczkowa pisze:nie wiem, jak w kwestii tego tronu....
ale w kwestii legowiska kot w walce wygranynawet się tą walką chyba nie zmęczył(a) , bo jakaś taka wyluzowana
![]()
A czasami całymi dniami każde w innym pokoju sobie drzemie Bo z TYM CZYMŚ ewidentnie trzeba się urodzić. I ona TO coś majolabuk5 pisze:No właśnie. Nokaut wyszkolony, po kursach, ale w domu i tak rządzi Kreweta
ana pisze:Przecież mięśniak kursy z posłuszeństwa zaliczył.![]()
Śliczne oba zwierze.
Mam słabość do takiego umaszczenia u psów.

Kreweta wyraźnie nie ma natury sportowca Stomachari pisze:Na zdjęciu z matą Nokaut jest niesłychanie spokojny
Kreweta wygląda trochę jak żywy pluszakŚliczna jest, a jednak taka troszkę nierzeczywista - w pozytywnym tego słowa znaczeniu (mam nadzieję, że domyślasz się, o co mi chodzi)
jolabuk5 pisze:Jaki radosny Nokaut w górachKreweta wyraźnie nie ma natury sportowca
![]()

miszelina pisze:Foty cudne.
Masz naprawdę talent do uchwycenia tych szczególnych momentów u zwierzaków. Ja zanim aparat wyjmę, to kot już robi coś innego albo znika z kadru.
a.m pisze:miszelina pisze:Foty cudne.
Masz naprawdę talent do uchwycenia tych szczególnych momentów u zwierzaków. Ja zanim aparat wyjmę, to kot już robi coś innego albo znika z kadru.
Może moje zwierzaki to powolniaki ?![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości