Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jolabuk5 pisze:Bardzo dobrze, a na razie trochę izoluj Fiszkę od Młodego, żeby miała spokój.
Talka pisze:jolabuk5 pisze:Bardzo dobrze, a na razie trochę izoluj Fiszkę od Młodego, żeby miała spokój.
Talka pisze:jolabuk5 pisze:Bardzo dobrze, a na razie trochę izoluj Fiszkę od Młodego, żeby miała spokój.
Izoluje je już przez większość czasu bo nie chce popełniać kolejnych błędów.
Jestem już tak zmęczona, że nie przestaje płakać...
Ale nie mogę się poddać, nie oddam tego małego dziada
Mąz zły bo mówi, że wiedział że tak będzie...
DZIĘKUJĘ, że tu jesteś i wspierasz mnie dobrymn slowem i obecnością
lucas 2014 pisze:Talka pisze:jolabuk5 pisze:Bardzo dobrze, a na razie trochę izoluj Fiszkę od Młodego, żeby miała spokój.
Izoluje je już przez większość czasu bo nie chce popełniać kolejnych błędów.
Jestem już tak zmęczona, że nie przestaje płakać...
Ale nie mogę się poddać, nie oddam tego małego dziada
Mąz zły bo mówi, że wiedział że tak będzie...
DZIĘKUJĘ, że tu jesteś i wspierasz mnie dobrymn slowem i obecnością[/quote
![]()
![]()
jolabuk5 pisze:Ufff, to by było piękneAle Borys bardziej przypomina Julka niż Lucasa
Talka pisze:Słabo was tu wszystkich znam i nie wiem o co chodzi
lucas 2014 pisze:Talka pisze:Słabo was tu wszystkich znam i nie wiem o co chodzi
PrzepraszamLucas to kocurek mieszkajacy ze mna, nie jest... kocurkiem ufajacym Duzym. Taki poldzikusek.
![]()
Lucas 2014
Talka pisze:lucas 2014 pisze:Talka pisze:Słabo was tu wszystkich znam i nie wiem o co chodzi
PrzepraszamLucas to kocurek mieszkajacy ze mna, nie jest... kocurkiem ufajacym Duzym. Taki poldzikusek.
![]()
Lucas 2014
Rozumiem.. A długo już z Tobą mieszka?
lucas 2014 pisze:Talka pisze:lucas 2014 pisze:Talka pisze:Słabo was tu wszystkich znam i nie wiem o co chodzi
![]()
Lucas 2014
Rozumiem.. A długo już z Tobą mieszka?
2014.
Bylismy w schronisku. Zobaczylam tylek bojacego się kota i... bylismy już jego rodzina.Tylko Duży byl zdziwiony, że kot nie dostal naszego nazwiska w ksiazeczce.
![]()
Lucas 2014
lucas 2014 pisze:Pozdrawiam z Berlina.
![]()
Lucas 2014
Użytkownicy przeglądający ten dział: Hana, Lifter i 93 gości