Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Nul pisze:Sabciu, my Ci zazdrościmy! Nam Duża suche tylko niekiedy zapodaje, a normalnie to jakieś mokre mięsa, no owszem czasami myszonki, a czasem sobie ćmę upolujemy... A my tak lubimy suche chrupki!
Pacamy Cię łapą! Tak z sympatii!
Feliś, Bajka i Bezia
Ps. To miał być inny kolor!
Duża
Anna2016 pisze:Miau, Ciociu pibon masz rację - to jest BARDZO wyniszczające
A osoby niechętne dużej wykorzystują jej niskie poczucie wartości i słabe punkty żeby ją zniszczyć.
Tak Ciociu Jolabuk5, matematyka się zgadza. Duża przeprasza....
Miau, bądźcie Wszyscy zdrowi , jedzcie i nie zwracajcie![]()
![]()
![]()
Zunia
Anna2016 pisze:Tak. Ja jestem niestety głęboko przekonana że jestem zerem, a takie sytuacje przypominają mi boleśnie o tym.
Gosiagosia pisze:Anna2016 pisze:Tak. Ja jestem niestety głęboko przekonana że jestem zerem, a takie sytuacje przypominają mi boleśnie o tym.
Aniu co to się u Ciebie porobiło, skąd ten pesymizm i brak wiary we własne siły?
Zerem napewno nie jesteś a wprost przeciwnie jesteś wspaniałą osobą. My to wiemy
Nie przejmuj się innymi, ludzie potrafią być wredni i do tego sami są zerem
mir.ka pisze:Gosiagosia pisze:a im większe zero tym bardziej swoją mniejszość odbija sobie na innych
jolabuk5 pisze:Ciociu Anna, dlaczego Ty mi wcale nie wierzysz? Ja Ci już tyle razy miauczałam, że jesteś wspaniałą Ciocią![]()
![]()
Kochamy Cię i bardzo nas Wszystkich martwi, że tak źle o sobie myślisz!
![]()
Ciociu, przecież wszyscy mają wady! Nasza Duża ma mnóstwo i my kotki też mamy. Ale trzeba się polubić, samą siebie, polubić i SAMEJ uznać, że jesteśmy fajne, mądre, dobre... A ci, co sprawiają przykrość Tobie, są bez wad? Na pewno są mniej warci od Ciebie, bo Ty nikogo nie poniżasz. Nie mają Twojej empatii, wrażliwości, dobroci. Nie mają Twoich osiągnięć naukowych. Twojej wiedzy, inteligencji. Pewnie Ci zazdroszczą, a żeby poprawić sobie nastrój, próbują Cię upokorzyć, bo wiedzą z doświadczenia, że MOGĄ to zrobić, że dajesz się na to nabierać, mimo że jesteś o tyle od nich lepsza (przyznaj, że tak jest, bo to obiektywna prawda). No i co, czy chociaż są obiektywnie gorsi, uznają się za kompletne zera? Nie! A Ty ich za takie uważasz? Też nie, bo czy kompletne zero mogłoby Cię tak zranić? No to teraz czysta matematyka. Oni nie są kompletnymi zerami. Ty jesteś od nich lepsza. Czyli Ty na pewno nie możesz być kompletnym zerem, prawda?Przyznaj sama, to jest matematycznie niemożliwe.
Oni> zero kompletne
Ty> oni
Czyli Ty>zero kompletne c.b.d.o.![]()
![]()
![]()
Kocham Cię Ciociu![]()
Sabcia
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 40 gości