ewar pisze:OK. Moim ta karma nie smakuje. Bardziej ta w 400 g puszce, ale całej nie zjedzą. To u mnie nie problem, bezdomniaków mam paru, zjedzą.
Moje koty nie chcą jeść karm puszkowych, wolą w saszetkach, choc to wychodzi mi drozej

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ewar pisze:OK. Moim ta karma nie smakuje. Bardziej ta w 400 g puszce, ale całej nie zjedzą. To u mnie nie problem, bezdomniaków mam paru, zjedzą.
MonikaMroz pisze:Mirka pokaz opakowanie tej karmy![]()
Dolina Noteci wg Bagi jest bleeeee
MaryLux pisze::ok:![]()
Nul pisze:Kciuki za piesełka! I za Julcię, niech się już nie stresuje przygodami z przeszłości, niech grzecznie opanowuje z powrotem kuwetę, kruszynka piękna...
Głaski dla wszystkich kotowatych
mir.ka pisze:Nul pisze:Kciuki za piesełka! I za Julcię, niech się już nie stresuje przygodami z przeszłości, niech grzecznie opanowuje z powrotem kuwetę, kruszynka piękna...
Głaski dla wszystkich kotowatych
wymiziam wszystkie![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
choć to najmniejsze nie wiem czy powinnam, bo sobie znalazło nowe miejsce poza kuwetką
morelowa pisze:KUpilam na próbę , ale jak znam mojego kota.. Szkoda , że nie puszki, łatwiej przechować napoczęte.
morelowa pisze:Widziałam, nie wchodzą w grę. My potrzebujemy takie 0.85 najlepiej
ewar pisze:W Stalowej Woli jest sklep zoologiczny, w którym jest mnóstwo karm, dobrych, takich, których nie ma gdzie indziej, ale jest strasznie drogo. Są m.in. Moonlighty.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 47 gości