Proces zabójcy kotów w Poznaniu

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto cze 21, 2005 11:49

Druga Olinka :D

Olinka

Od: Pt wrz 24, 2004 16:21

Post » Wto cze 21, 2005 15:26

Trzecia Jolek :)
www.agapeanimali.org

Jolek

Od: Śro gru 03, 2003 9:00

Post » Wto cze 21, 2005 15:47

Czwarta DonDie :evil:
Kiedyś miałam psa i myślałam, że żyję. Później miałam psa i 2 koty.Jeszcze później (całkiem niedawno, ale już tego nie pamiętam) miałam 2 psy i 2 koty. Teraz mam 3 psy i 3 koty i wiem, ze moje życie dopiero się zaczyna...

DonDie

Od: Czw sty 20, 2005 20:45

Post » Wto cze 21, 2005 20:34

Piata elisee :evil: :evil:

elisee

Od: Czw paź 23, 2003 23:29

Post » Śro cze 22, 2005 9:50

I CO? Jakie wieści?

azis

Od: Śro cze 01, 2005 7:26

Post » Czw cze 23, 2005 22:30

elisee pisze:Piata elisee :evil: :evil:

Kto szósty?

Olinka

Post » Czw cze 23, 2005 22:56

Pewnie ja, ale dziś nie mogę myśleć logicznie, jutro sterylka Kici...
Obrazek Obrazek Obrazek

Henryk

Od: Sob maja 07, 2005 17:09

Post » Czw cze 23, 2005 23:35

Henryk pisze:Pewnie ja, ale dziś nie mogę myśleć logicznie, jutro sterylka Kici...

Brawo Henryk - gratuluję decyzji.
Nie denerwuj się, po prostu trzeba to przetrwać.
Musi być dobrze. Będzie dobrze.
Mocno trzymam kciuki za Kicię i za Ciebie też!
:ok: :ok: :ok:

Olinka

Post » Pt cze 24, 2005 0:13

Henryk, więc jednak dałeś się przekonać! gratuluję, będziemy mocno trzymac kciuki za powodzenie całej akcji sterylkowej. Szczególne pozdrowienia dla Kici od czarnej wysterylizowanej
Balbinki!
Aśka i...
Obrazek

tomoe

Od: Wto sie 03, 2004 21:02

Post » Pt cze 24, 2005 9:19

Rozmawialam z Pania Anita. Bardzo potrzebuje naszego wsparcia bo jest osoba wrazliwa i doswiadczona przez smierci swoich podopiecznych. Historie ktore Ona przezyla sa potworne. Zmobilizujcie sie i przyjdzie w poniedzialek na sprawe. To jest bardzo wazne, zeby i sad i Pani Anita wiedzieli, ze ta sprawa nie jest jakas tam niewazna tylko ze nam zalezy i ze sie interesujemy. Nie zawiedzcie Pani Anity. Zawiodala sie juz na policji, na sasiadach, na urzednikach. Mam nadzieje, ze poprzecie ja swoja obecnoscia na sprawie. Na razie odliczylo sie 6 osob. Za malo. Powinno byc przynajmniej 15 bo Grala przyjdzie z armia.
Kto 7?
Albert, Fisia Haczyk, Tadeuszek

Catrina

Od: Pon kwi 18, 2005 11:53

Post » Pt cze 24, 2005 11:59

:!: :!: :!: :!: :!: :!:

Olinka

Post » Pt cze 24, 2005 12:18 Przerazajace....

wiecie co jest najgorsze, ze taki czlowiek po ukaraniu czy to grzywna czy wiezeniem bedzie sie mscil. Najgorsze jest to, ze teraz nie bedzie tak glupi, aby komus grozic tylko bedzie to robil w ukryciu. Takich ludzi trzeba leczyc. Tak daleko idaca znieczulica jest naprawde przerazajaca.
Ostatnio jadac samochodem widzialam jakies zwierze powieszone za nogi na drzewie. Moj chlopak nie pozwolil mi wysiasc. Zwierze bylo martwe i nie bylo ratunku. Kosztowalo mnie to duzo stresu i lez... do tej pory o tym mysle. Przeraza mnie, ze ludzie moga cos takiego robic. Co nimi powoduje! Jak temu przeciwdzialac???
Moze metoda bylyby kary finansowe i praca ze zwierzetami pod okiem specjalisty... moze wtedy zmiekna i zobacza ze zwierzeta czuja, kochaja i sa naprawde kochane, wartosciowe i tak fajnie czuc ich milosc.
Czlowiek, ktory nie szanuje i nie kocha zwierzat jest rowniez niebezpieczny dla ludzi, bo swiadczy to o naprawde przyziemnych instynktach .... takich to kastrowac trzeba bo strach pomyslec jaka bedzie mutacja genow u dziec takiego drania! Tu moze poplynelam, bo i tak ciezko to prawnie rozwiazac, ale im wiecej slysze tym bardziej zniechecam sie do ludzi na korzysc zwierzat!
Jestem emocjonalnie rozwalona .... i totalnie bezsilna. Nie kaze ludziom miec 3 kotow i psa tak jak to jest u mnie... nie kaze im sie zachwycac kazdym robaczkiem tak jak ja to mam w zwyczaju, ale niech przynajmniej zostawia zwierzeta w spokoju, a jesli jakies zwierze sprawia im klopoty typu szczekajacy pies, opsikujacy piwnice kot to niech zglosza sie do milosnikow zwierzat aby pomogli.... pomozemy prawda????
Bzi
Aga

Paszula

Od: Pt kwi 09, 2004 16:29

Post » Pt cze 24, 2005 12:20 Szkoda ze to nie Wawa

gdyby to bylo w Warszawie to na pewno bym przyszla na rozprawe.... apeluje wiec do Poznaniakow.... badzcie!!!!!!

Paszula

Od: Pt kwi 09, 2004 16:29

Post » Pt cze 24, 2005 12:43 Re: Przerazajace....

Paszula pisze:wiecie co jest najgorsze, ze taki czlowiek po ukaraniu czy to grzywna czy wiezeniem bedzie sie mscil. Najgorsze jest to, ze teraz nie bedzie tak glupi, aby komus grozic tylko bedzie to robil w ukryciu. Takich ludzi trzeba leczyc. Tak daleko idaca znieczulica jest naprawde przerazajaca.

Podpisuje sie pod tym jak najbardziej. Grzywna go nie zmieni. To przypadek kwalifikujacy sie do leczenia, bo nie zrozumie, tym bardziej ze byl rzeznikiem i przyzwyczajony jest do widoku krwi. Pani Alina musi przede wszystkim uwazac NA SIEBIE, bo jego bagatelizowac nie mozna. Juz sie na niej msci, w bardzo wstretny sposob, i bedzie robil to dalej. Pani Alino - niech Pani uwaza na siebie, bardzo Pania o to prosze. Ten czlowiek skrzywdzilby fizycznie rowniez istote ludzka, ale pewnie sie boi, jeszcze nie odwazyl sie przekroczyc tej granicy, wiec w inny sposob realizuje swoje chore potrzeby. To siedzi gleboko w nim, grzywna nie wykorzeni jego krwawych instynktow.

Kulfon

Od: Nie maja 01, 2005 8:33

Post » Pt cze 24, 2005 13:44

Kłaniam się,
Osobom zainteresowanym przypominam, że rozprawa odbędzie się w najbliższy poniedziałek (tj. 27 czerwca) w Sądzie Rejonowym przy ul. Młyńskiej w Poznaniu w sali nr 317 o godz. 8:30. Wstęp wolny.

Pozdrowienia,

Finn
Obrazek
gg:1098638.:.icq:3207290.:.skype:finnshane
Time spent with cat is never wasted.
Dogs have owners. Cats have staff.

Shane Finnegan

Od: Wto lip 06, 2004 22:31

[poprzednia][następna]