Jak zwykle miło popatrzeć na wszystkie pysie

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kotina pisze:Tola już od wczoraj na swoich śmieciach, wygladała na zadowoloną, ale na wszelki wypadek obeszła całe mieszkanie, aby sprawdzic czy wszystko jest jak było![]()
Leki przyjmuje grzecznie, ale z tym jedzeniem to wcale szału nie ma![]()
Widocznie uważa, że w swoim domku to ona może kaprysić![]()
Dzisiaj przyjdzie paczka z jedzonkiem dla Toli, zobaczymy jak mała bedzie jadła ...![]()
zuza pisze:W lecznicy podsłuchala, że dopoki nie bedzie jesc, to nie wyjdzie, to miala motywacje
zuza pisze:W lecznicy podsłuchala, że dopoki nie bedzie jesc, to nie wyjdzie, to miala motywacje
mir.ka pisze:żeby jej jedzonko posmakowało![]()
![]()
![]()
![]()
SabaS pisze:zuza pisze:W lecznicy podsłuchala, że dopoki nie bedzie jesc, to nie wyjdzie, to miala motywacje
To teraz Toli trzeba mówić, że jak nie będzie jeść, to wróci do lecznicy jeszcze szybciej. Może to też podziała na tego grymaśnego niejadka? Tak czy siak, dobrze, że jest już w domku. Zdrowiej malutka, jedz i nabieraj sił![]()
![]()
Nul pisze:Tolu, jak miło, że już jesteś! Bądź dzielna z tymi lekami, z jedzeniem itd... Przede wszystkim: bądź zdrowa!Miau
Kotina pisze:Tola zdecydowanie odżyła, nadal wspaniale bierze leki, mimo, że ma ich sporo![]()
Zaczęła też chętnie jeść i juz mniej kaprysi przy swojej weterynaryjnej karmie![]()
![]()
Musi tylko jeść częściej i po pól saszetki - lubi świeże jedzonko![]()
Trochę częściej widać ją jak spaceruje po mieszkaniu, ale przestała (mam nadzieję, ze chwilowo) spać z nami. Woli pojedyncze miejscówki
Całkowicie też zrezygnowała z przesiadywania na balkonie.
Z drugiej strony, trudno się dziwic, zrobiło się znacznie chłodniej
Ku mojej ogromnej radości, Tola dzisiaj zaczęła bawić się - boziu, jak mnie ten widok rozczulił![]()
![]()
Nagrałam nawet króciutki filmik, bo było to warte nagrania ... moja malutka, dzielna koteczka![]()
![]()
![]()
https://youtu.be/W9fFRS8U2Mg
mir.ka pisze:Kotina pisze:Tola zdecydowanie odżyła, nadal wspaniale bierze leki, mimo, że ma ich sporo![]()
Zaczęła też chętnie jeść i juz mniej kaprysi przy swojej weterynaryjnej karmie![]()
![]()
Musi tylko jeść częściej i po pól saszetki - lubi świeże jedzonko![]()
Trochę częściej widać ją jak spaceruje po mieszkaniu, ale przestała (mam nadzieję, ze chwilowo) spać z nami. Woli pojedyncze miejscówki
Całkowicie też zrezygnowała z przesiadywania na balkonie.
Z drugiej strony, trudno się dziwic, zrobiło się znacznie chłodniej
Ku mojej ogromnej radości, Tola dzisiaj zaczęła bawić się - boziu, jak mnie ten widok rozczulił![]()
![]()
Nagrałam nawet króciutki filmik, bo było to warte nagrania ... moja malutka, dzielna koteczka![]()
![]()
![]()
https://youtu.be/W9fFRS8U2Mg
jaka ona drobniutka, prawie wielkości zabawki
a już jak Tilka do niej podeszła to jeszcze mniejsza się zrobiła
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Nul, Paula05 i 98 gości