Jestem przerażona, bo ostatnio cały czas coś żrę. Boję się stanąc na wagę

A jak twoje kopytko? Goi się?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MaryLux pisze:Kolumb pobiegł do Zuzi
MB&Ofelia pisze:Ewciu, jak byś mieszkała bliżej to bym ci podrzuciła parę gołąbków bo mam całe mnóstwo. Zostało mi sporo kapusty więc dzisiaj dorobiłam, z kaszą i grzybami tym razem, i sos grzybowy do tego.
Jestem przerażona, bo ostatnio cały czas coś żrę. Boję się stanąc na wagę![]()
MaryLux pisze:Kolumb pobiegł do Zuzi
Ewa L. pisze:MB&Ofelia pisze:Ewciu, jak byś mieszkała bliżej to bym ci podrzuciła parę gołąbków bo mam całe mnóstwo. Zostało mi sporo kapusty więc dzisiaj dorobiłam, z kaszą i grzybami tym razem, i sos grzybowy do tego.
Pomalutku , powolutku i do przodu. Wolno bo wolno ale się goi choć ból mnie nie opuszcza.
Anna2016 pisze:Miau, Zuziu [*] rozejrzyj się dobrze szybciutko, idzie do Krainy gdzie Ty jesteś Twój Przyjaciel Kolumbek, prosimy pokaż mu drogę i przytul żeby mu było raźniej![]()
![]()
![]()
A nam jest bardzo smutno...………………..
MB&Ofelia pisze:Ewa L. pisze:MB&Ofelia pisze:Ewciu, jak byś mieszkała bliżej to bym ci podrzuciła parę gołąbków bo mam całe mnóstwo. Zostało mi sporo kapusty więc dzisiaj dorobiłam, z kaszą i grzybami tym razem, i sos grzybowy do tego.
Pomalutku , powolutku i do przodu. Wolno bo wolno ale się goi choć ból mnie nie opuszcza.
Dobrze że się goiDbaj o siebie, Ewusiu. I dopieszczaj Polusię. Ode mnie też ją wymiziaj
![]()
![]()
Jaka pogoda u was? Mi się dzisiaj udało wyskoczyć na mały ptasi spacerek, ale generalnie przez cały tydzień padało.
Ewa L. pisze:MaryLux pisze:Kolumb pobiegł do Zuzi
Kolumbku [*] tak mi przykro kotku![]()
![]()
![]()
![]()
Zuzieńka [*] na pewno na ciebie czekała byście na zawsze byli już razem za TM gdzie nic nie boli .Opiekujcie się sobą nawzajem.
MaryLux pisze:Ewa L. pisze:MaryLux pisze:Kolumb pobiegł do Zuzi
Kolumbku [*] tak mi przykro kotku![]()
![]()
![]()
![]()
Zuzieńka [*] na pewno na ciebie czekała byście na zawsze byli już razem za TM gdzie nic nie boli .Opiekujcie się sobą nawzajem.
Postaramy się
K.
MB&Ofelia pisze:CIORN MI SPI NW RECE
CHCIWLWM CI DWISIWJ SFOCIC JWKWS RÓWYCWKE WLE NIE BYŁO
MB&Ofelia pisze:CIORN MI SPI NW RECE
Ewa L. pisze:MB&Ofelia pisze:CIORN MI SPI NW RECE
Ciorna mi śpi na ręce.
Chciałam ci dzisiaj sfocić jak ( coś tam ) nie było.
Tyle zrozumiałam. Ale co sfocić to już nie wiem.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Kankan, zuza i 42 gości