Meldujemy, że wypiliśmy na śniadanie 15 () ml mleczka prosto z butli , i już się wydzieramy wniebogłosy gdy widzimy łysą na pyszczku. I już tak za bardzo nie chcemy siedzieć w małym apartamencie prosto z Ikei (duży braplast). Spokojny, niemrawy kotecek poszedł w niepamięć. Aha. I jesteśmy KLUSKĄ na bank! Znaczy się - dziewczynką!
Ps. Kluska już ma domek, który na nią czeka. To ci państwo, którzy wzięli ją od tej dziewczyny, tyle, że nie umieli się zająć małym kotkiem i oddali ją do mnie na wychowanie
Oj, dziewczynka Extra!!! Protestuję przeciwko imieniu kluska . Czy mi się wydaje, czy ona jest "tri" . Charakterek też na to wskazuje . Postępowanie potencjalnych, przyszłych opiekunów dobrze wróży dla Kluski - wrr-... (To wrr to na imię ) Zobaczyli, że jest źle i szukali pomocy. Ciociu, ty se już markę wyrobiłaś w odratowywaniu maluchów na całe dolnośląskie . A może nawet na całą Polskę . Europę Świat Szkoda, że nie wiadomo co u rodzeństwa Kluski - wrr. Drops
Kluseczka to imię robocze, Dropsie, myślę, że jej docelowi Duzi na pewno ładnie ją nazwą - Anastazja? Dina? Milady? Niedługo DT "Bastet" to będzie cała firma! Szkoda rodzeństwa malutkiej Pozostaje mieć nadzieję, że aż tak źle nie trafili....