Zdrowia dla wszystkich...

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kotina pisze:Dzięki wielkie![]()
![]()
Jestem potwornie osłabiona po tych lekach ... wszystko co robię zajmuje mi dwa razy więcej czasu niz do tej pory![]()
Ale najważniejsze, że Tola nieco odżyła po wizycie u wetki![]()
Dostała antybiotyk do pyszczka + probiotyk oraz kropelki do chorego oczka
Wetce nie podobało się lewe oko Toli, pod koniec tygodnia będę z nią u okulistki, która zdecyduje o ewentualnym dalszym leczeniu
Wtedy też bedzie miała pobraną krew (gdy była u weta akurat wcześniej zjadła) - trzeba sprawdzić morfologię, tarczycę, kreatyninę i mocznik oraz wapń i inne jakieś ...
Tola zaczęła jeść, a to najbardziej cieszy, kupki śmierdzące też jakoś nie pojawiają się ....![]()
![]()
Kotina pisze:Nul pisze:O rany, u mnie w ogóle nie ma suchej karmy, jest głównie mięcho, barf, rzadko mokra karma, jeśli akurat (hmmm) zapomnę rozmrozić żarełko, a jednk Feliks jest jak kosmos czyli się rozszerza... niew iem, jak on to robi...
PIekne wszystkie... ale ta waga jak małego kociaka to rzeczywiście trochę jakby mało...
Zdrowia wszystkim! Miau!
dzieki![]()
Tak, wiem nie powinny jesc suchej karmy, ale one pojawiły sie u nas wraz ze swoimi przyzwyczajeniami i trudno było je odzwyczaić![]()
Początkowo trochę brakowało na to czasu (pracowaliśmy), a przygotowywanie barfa, przeroslo mnie ...![]()
U mnie jedzą co lubia, byle jadły.
MonikaMroz pisze:Zdrówka dla chudzinki Tolci i dla wszystkich WAS![]()
![]()
Nul pisze:
No to tradycyjnie trzymam kciuki za zdrowie Was wszystkich!
zuza pisze:Apetytu i zdrowia dla calej rodzinki!
A jak tam Twoje zdrowko?
Kotina pisze:zuza pisze:Apetytu i zdrowia dla calej rodzinki!
A jak tam Twoje zdrowko?
Dzieki, Zuza![]()
Powoli wracam do formy sprzed choroby![]()
Na szczęście upały się skończyły i mogę zacząć wychodzić z chaty
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 24 gości