Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Koki-99 pisze:Mir.eczko, a ta antonówka to takie kwaśne jabłka są? Ja się nie znam. Dla mnie jabłka dzielą się na czerwone i zieloneTakie całe zielone mam na ogródku, ale kwasiory. Nadają się świetnie np. do racuchów.
Ewa L. pisze:Na ocet idealne.
mir.ka pisze:MaryLux pisze:To chyba chora, jak domu nie roznosi
wypluj to natychmiast![]()
![]()
![]()
Koki-99 pisze:To ja właśnie racuchy tak robię. Ciasto naleśnikowe i potarte jabłka do tego. Smażone potem na oleju i posypane cukrem.
Muszę spróbować ten ocet. Dzięki
Nul pisze:Też mi się zdarza takie placuszki robić, mniaaam
MaryLux pisze:mir.ka pisze:MaryLux pisze:To chyba chora, jak domu nie roznosi
wypluj to natychmiast![]()
![]()
![]()
tfu, na psa sąsiadki urok
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Meteorolog1, Silverblue i 28 gości