Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jolabuk5 pisze:Ojej, to lecz się i unikaj słońca!![]()
![]()
![]()
Tak sobie patrzę na zdjęcia i myślę, jak fajnie urządziłaś mieszkanie pod kątek kociego dobrostanu! Mają prawdziwy raj u ciebieWszędzie tam gdzie trzeba - dywaniki, koszyczki, kocyki, drapaki...
![]()
![]()
mir.ka pisze:nie choruj, bo jestes kotom potrzebna![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
SabaS pisze:Zdrówka Kotina, dbaj o siebiekoty bardzo się tym faktem chyba nie zmartwiły? Znów będą Cię miały przez kilka dni na wyłączność
zuza pisze:Ojoj, zdrowia wszystkim! Apetytu Toli i szybkiego powrotu do formy,
Nul pisze:OjNie no, zdrowiej!
A to takie wiklinowe na zdjęciu Tymona to coś specjalnie kociego? Oglądam na małym ekranie i w sumie nie wiem... Ale mi się podoba
Kotina pisze:Wielkie dzięki![]()
![]()
Czuję się już znacznie lepiej, dolegliwości minęły, lek tym razem trafiony![]()
Ale jestem po nim osłabiona, pocę się, brak mi apetytu (to akurat drobiazg - zgubię parę zbędnych kg) oraz mam lekkie zawroty głowy
Wszystkie te objawy mają prawo wystąpić przy tym leku. Trudno. Biorę go 3-ci dzień, zostało mi jeszcze 7 dniMam nadzieję, że objawy się zmniejszą - te niepoządane
![]()
Tola dzisiaj nadal bardzo słabo je, ale w ogóle je ...![]()
W życiu nie miałam tak chudego kotaSkóra i kości, serce mi się kraje, gdy ją głaszczę
![]()
Dzis córka pójdzie z malutką do weta, może jakieś kroplówki, coś na apetyt ...
Zrobiłam Tolci jakby schodek obok jej miejscówek, nie może bidulka na nie wskoczyc, bo ma za słabe łapinki![]()
Po tych podstawkach jakoś jej to wychodzi![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 79 gości