Moderator: Estraven

mir.ka pisze:MonikaMroz pisze:Zdjęcia Julci mnie mega rozśmieszyly.
Ale domek musi mieć z niej pocieche
Julcia widać ,ze wyluzowana, ale od początku widziałam ,ze jej domek pasuje. Koty wiedzą gdzie im będzie fajnie.

(AMY
pamietamy)
plus Bagira 

(AMY
pamietamy)
plus Bagira 

MonikaMroz pisze:Małe kociaki to są mega fajne.
Szkoda ze szybko rosną

mir.ka pisze:MonikaMroz pisze:Małe kociaki to są mega fajne.
Szkoda ze szybko rosną
bardzo szybko
ale później tez sa fajne i nie wymagają tyle opieki
(AMY
pamietamy)
plus Bagira 

MonikaMroz pisze:mir.ka pisze:MonikaMroz pisze:Małe kociaki to są mega fajne.
Szkoda ze szybko rosną
bardzo szybko
ale później tez sa fajne i nie wymagają tyle opieki
No właśnie. Bagi czasem wlezie spać pod łożko to zapominam ze mam kota

Maluszki fajne, ale na chwilę, ja tam wolę spokojniejszą gadzinę. Starsze koty muszą trochę dłużej ładować baterie, to i spokoju jest więcej
Maluchy są rozkoszne, ale strasznie absorbujące. jolabuk5 pisze:Bo widok ciekawy(to dotyczyło zdjęć przy oknie
)

SabaS pisze:A koty i Dżekuś wreszcie szczęśliwe, bo w końcu odzyskały dom. Oby tym razem na dłużejMaluszki fajne, ale na chwilę, ja tam wolę spokojniejszą gadzinę. Starsze koty muszą trochę dłużej ładować baterie, to i spokoju jest więcej

jolabuk5 pisze:Ja wolę starsze kotyMaluchy są rozkoszne, ale strasznie absorbujące.
Rudzia jak była malutka nie zachowywała się tak jak to małe pół diable, a dostaliśmy ją jak miał 3 miesiące, to mam porównanie. Tofik miał 1,5 roku, a Elenka ok roku i to były już spokojne, dorosłe koty, a Daisy nawet mając juz 3 lata roznosiła dom.
mir.ka pisze:jolabuk5 pisze:Ja wolę starsze kotyMaluchy są rozkoszne, ale strasznie absorbujące.
Przyznaję Ci rację, a jak juz się trafi taki kot jak Daisy to![]()
![]()
Rudzia jak była malutka nie zachowywała się tak jak to małe pół diable, a dostaliśmy ją jak miał 3 miesiące, to mam porównanie. Tofik miał 1,5 roku, a Elenka ok roku i to były już spokojne, dorosłe koty, a Daisy nawet mając juz 3 lata roznosiła dom.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Paula05 i 21 gości