Andzia. Opiekun wirtualny alicat

Szarak Opiekun wirtualny Cindy

Nusia Opiekun wirtualny Aksamitne_Futerko

Mordusia

Portos

Szara z bazy

Henio nie chciał pozować, wolał jeść

Bazowicz i Kiciula

Bazowicz

Kiciula

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Damian- iza71koty pisze:Musimy się spiąć i w końcu nowy watek założyć. Sprawa z Maksem bardzo nam życie utrudniła. do tego pogoda. Wczoraj burze, przedwczoraj upały, nawet koty mniejsze apetyty mają i tylko chłodniejszych miejsc szukają.
Z zaległych spraw -wiemy co z Hanią. W sumie to Iza już jakiś czas temu się dowiedziała, ale zapomnieliśmy napisać.
Hania jest cała i zdrowa. Nie przychodzi już do nas, lub przychodzi ukradkiem jak nie ma bandyty- znaczy się Bąbelka. Hania już od jakiegoś czasu dostawała jedzonko od osób pracujących na terenie firmy. Kierownik oraz pracownicy firmy z początku dawali jej małe porcje i sporadycznie, ale Hania nie była chyba zbyt cierpliwa z czekaniem na nas i zrobiła się odważniejsza. Zaczęła z ludźmi stamtąd spędzać sporo czasu, dostała nawet swoje pomieszczenie. I tak teraz się do niej przywiązali, że została "stróżem- maskotką" na firmie w zamian za kącik i jedzonko.
I tutaj pada pytanie do Opiekuna wirtualnego Hani, czyli do mir.ka:
Ponieważ nie mamy możliwości robienia zdjęć Hani, Iza proponuje wzięcie pod opiekę wirtualną innego kotka, padła propozycja kotki bez łapki. I tutaj druga zaległa sprawa- kotka bez łapki to teraz Trzykrotka- pięknie dziękujemy pomysłodawcy za imię.
Kicia bardzo by się ucieszyła z Opiekuna, jest każdego dnia i dostaje jedzonko kilka razy dziennie, straszny łasuszek.
mir.ka pisze:Ale gapa ze mnie, ze takie super wieści o Hani przegapiłamAle mam usprawiedliwienie, mój piesio jest na intensywnym leczeniu niewydolnosci nerek to to mnie zajmuje.
Umiała się Hania urządzić, cieszę się bardzo![]()
A Trzykrotkę chętnie "adoptuję", mam w domu Stokrotkę (Daisy), to tu mogę mieć Trzykrotkę
iza71koty pisze:mir.ka pisze:Ale gapa ze mnie, ze takie super wieści o Hani przegapiłamAle mam usprawiedliwienie, mój piesio jest na intensywnym leczeniu niewydolnosci nerek to to mnie zajmuje.
Umiała się Hania urządzić, cieszę się bardzo![]()
A Trzykrotkę chętnie "adoptuję", mam w domu Stokrotkę (Daisy), to tu mogę mieć Trzykrotkę
Za psiaka kciuki![]()
![]()
Jak będzie chłodniej to Hania będzie zaglądać, więc jak się pojawi to Damian jakieś foto porobi.
Trzykrotka Opiekun wirtualny mir.ka![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
LimLim pisze:Fajna okolica ale nogę skręcić można. Ale koty lubia takie haszczowiska .
Stomachari pisze:Wszystkie koty piękne
A Ida zrobiła przednią minę
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 67 gości