ona i Maciuś są gabarytów Rudzi, a Daisy taka drobna
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Nul pisze:Rudzia mnie nieustannie swym pysiem zachwyca
My jeszcze czekamy na walerianowe myszki, fajnie, że już widzimy taką kocią rekomendację
Nul pisze:Fajna w ogóle ta miejscówka na serwecie z promykiem słońcaTaka... fotogeniczna
Nul pisze:Ależ dlaczego "niestety"
U mnie właściwie jeden tylko, bo kuchenny zawaliłam książkami itp... Więc się gorzej na nim leżyRaczej bywa stołówką, w sumie zgodnie z przeznaczeniem
Ale bywało, że np. przeszedł ktoś do nas, siadał przy kuchennym stole, a Felek właził na stół i się wystawiał do miziania
Nul pisze:Aaa, no tak
U nas psa nie ma, ale i tak Bajka lubi jeśc wyżej, być może dlatego, że je najwolniej - tak jakby najdokładniej gryzła. gdyby jadła bliżej Felka czy bezi, mogłaby nie mieć szansy dojeść wsyzstkiego...
Fel i Bezia dostają zwykle na podłodze, ale czasem też wyżej, a czasem muszą, no muszą wejść na blat i usiłować się wepchnąć pod nóż krojący mięcho...![]()
![]()
![]()
Felkowi najchętniej bym dawała pod sufitem, żeby się musiał napracowac nad zdobyczą grubcio jeden!
Nul pisze:Taaa... Feliks swojego talerzyka nie wylizuje, ale leci (czytaj: się toczy) wylizać cudze
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 76 gości