Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
alessandra pisze:mir.ka pisze:jolabuk5 pisze:Ważne, że coś dostał. A rzuca się, bo za długo już te kroplówki - to półtora miesiąca!
Kciuki, do czwartku niedaleko![]()
![]()
W czwartek to mamy ponowne, kontrolne badania i jak jeszcze wyniki nie dojdą do normy to niestety kroplówki nadal będzie dostawać. Przy tych ostatnich badaniach niewiele już mu brakowało i bardzo liczę na to , że nareszcie będzie dobrze. Poprzednio, jak już pisałam, przez 2 tygodnie mocznik spadł mu o 84, do normy brakło 61, kreatynina o 0,7 , do normy brakowało 0,3, dlatego liczę ,że przez te 10 dni spadnie przynajmniej tyle ile powinno , żeby już zrezygnować z kroplówek.
nieustające![]()
![]()
mało gadam, ale zagladam
jolabuk5 pisze:Ja bym dała spokój z kroplówkami, nawet jeśli w czwartek wyniki będą trochę powyżej normy. Stres też źle wpływa na zdrowie!
aga66 pisze:Mordęga i dla piesia i dla Ciebie
ametyst55 pisze:Biedy piesiopotrzymam za czwartek , żeby wyniki były dobre i można było odstawić kroplówki
![]()
![]()
![]()
![]()
Moje koty ostatnio dostały takie mniej drażniące krople do oczu Biodacynę , było trochę mniej nerwowo niż przy innych kropelkach.
MaryLux pisze::ok:![]()
SabaS pisze:I już kolejny dzień za Wami. Jeszcze tylko dwa dni i czwartek
Anna2016 pisze:Moze zrobić tak jak mówi Jolabuk5 ? Chociaz kilka dni ulginerki i watroba nie lubią stresu.....
Anna2016 pisze:Dobrego dnia
Nul pisze:No to odliczamy! Pięć...
Uściski i kciuki!
mir.ka pisze:Nul pisze:No to odliczamy! Pięć...
Uściski i kciuki!
cztery
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 94 gości