Biedny on się broni
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Moli25 pisze::(
Biedny on się broni
Anna2016 pisze:Oj ciężko zakrapiać regularnie czy to oczy czy uszy u zwierzaków, biedaki po 1 - 2 razach wiedzą co się święci i....
mir.ka pisze:Moli25 pisze::(
Biedny on się broni
Wiem i nie mam mu tego za złe
jolabuk5 pisze:Już strasznie długo ma te kroplówki
Kotina pisze:mir.ka pisze:Moli25 pisze::(
Biedny on się broni
Wiem i nie mam mu tego za złe
A może poproś weta, aby mu zmienił te krople na inne, które nie beda go drażniły. Może ma na nie jakies uczulenie ?
jolabuk5 pisze:Ważne, że coś dostał. A rzuca się, bo za długo już te kroplówki - to półtora miesiąca!
Kciuki, do czwartku niedaleko![]()
![]()
mir.ka pisze:jolabuk5 pisze:Ważne, że coś dostał. A rzuca się, bo za długo już te kroplówki - to półtora miesiąca!
Kciuki, do czwartku niedaleko![]()
![]()
W czwartek to mamy ponowne, kontrolne badania i jak jeszcze wyniki nie dojdą do normy to niestety kroplówki nadal będzie dostawać. Przy tych ostatnich badaniach niewiele już mu brakowało i bardzo liczę na to , że nareszcie będzie dobrze. Poprzednio, jak już pisałam, przez 2 tygodnie mocznik spadł mu o 84, do normy brakło 61, kreatynina o 0,7 , do normy brakowało 0,3, dlatego liczę ,że przez te 10 dni spadnie przynajmniej tyle ile powinno , żeby już zrezygnować z kroplówek.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 76 gości