***** Biżuteria BIZANTICA - PRZECENA!!!

Forum na prywatne aukcje, oferty i ogłoszenia.

Post » Wto lip 07, 2020 13:25 Re: *****Nowa Biżuteria BIZANTICA na leczenie Noelika!

morelowa pisze:Oj, Marta... Marta..
Nie umiem dziękować tak żeby było jasne co mi w sercu gra..i żeby było adekwatne do powodu podziękowania :1luvu:

Ja dziękuję i trzymajmy się mocno :ok: :1luvu:
Biżuteria BIZANTICA!!! http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27 ... #p11305892
O nas - Noel(*) Sonia i Holly(*)za TM viewtopic.php?f=21&t=200539

brooklynboogie

Od: Sob kwi 25, 2009 0:43

Post » Pt lip 10, 2020 19:04 Re: *****Nowa Biżuteria BIZANTICA na leczenie Noelika!

Koleżanka domyśliła się,że to ode mnie. Juz jej nawet nieznany nadawca nie zaskoczy :mrgreen:

Atta

Od: Śro lip 09, 2014 17:41

Post » Sob lip 11, 2020 10:34 Re: *****Nowa Biżuteria BIZANTICA na leczenie Noelika!

Atta pisze:Koleżanka domyśliła się,że to ode mnie. Juz jej nawet nieznany nadawca nie zaskoczy :mrgreen:

A to bestia! :ryk:

brooklynboogie

Post » Sob lip 18, 2020 16:56 Re: *****Nowa Biżuteria BIZANTICA na leczenie Noelika!

Będą te nowości? I minerały?

Koki-99

Od: Pt mar 23, 2007 13:48

Post » Nie lip 19, 2020 10:40 Re: *****Nowa Biżuteria BIZANTICA na leczenie Noelika!

Koki-99 pisze:Będą te nowości? I minerały?

Będą, około 10 sierpnia dokładeczka :D

brooklynboogie

Post » Nie lip 19, 2020 10:48 Re: *****Nowa Biżuteria BIZANTICA na leczenie Noelika!

To fajnie, bo bransoletki - czakry brzmią ciekawie :ok:

Koki-99

Od: Pt mar 23, 2007 13:48

Post » Nie lip 19, 2020 11:37 Re: *****Nowa Biżuteria BIZANTICA na leczenie Noelika!

Koki-99 pisze:To fajnie, bo bransoletki - czakry brzmią ciekawie :ok:

Będą :)
Wykonuję je z oczyszczonych energetycznie minerałów, starannie dobieranych. Unikam jak tylko to możliwe ich kontaktu z plastikiem, przechowuję w szkle, maty do pracy mam bawełniane.
Kocham kamienie... nosimy je głównie dla ozdoby, ale sama na sobie doświadczyłam i wciąż doświadczam ich dobroczynnego działania na nastrój, samopoczucie, poziom siły życiowej. Zawsze to wyczuwałam intuicyjnie i ta intuicja mnie nie zawiodła, bo teraz, gdy wiem o nich więcej (uczę się) i traktuję je z większą świadomością oraz szacunkiem dla ich mocy, one ukazują mi swoje możliwości. W końcu minerały są bardzo bardzo wiekowe, czasem mają po miliony, tysiące lat! Naprawdę Żywa Ziemia... I to jak pięknie porafi współgrać z naszą osobowością, urodą i indywidualnością :1luvu:
Zwierzaki też to dobrze wiedzą - Noel uwielbia np. masaż ametystem. Uspokaja się, rozluźnia i naprawdę to lubi :ok: :D (oczywiście żaden ametyst nie wygra z magicznym dźwiękiem drzwi lodówki, to jasna sprawa :ryk: )
Fascynacja minerałami to coś, czym się chcę dzielić z tymi, którzy cenią piękno i harmonię, czyli z Wami :201461 Wszyscy otrzebujemy teraz siły i stabilności, a ja lubię łączyć przyjemne z pożytecznym :P
Dobrego Blasku nigdy zbyt wiele, dlatego proszę o cierpliwość, bo to pracochłonna sprawa, ale wiem, że warto :201446
Ostatnio edytowano Nie lip 19, 2020 17:20 przez brooklynboogie, łącznie edytowano 1 raz

brooklynboogie

Post » Nie lip 19, 2020 12:38 Re: *****Nowa Biżuteria BIZANTICA na leczenie Noelika!

Też kocham kamienie, także takie zwyczajne. :)
I jeszcze bursztyny. :1luvu:
To tylko ja,
Tż Gretty
:cat3: Kot. Nie dla idiotów!

Gretta

Od: Wto lip 18, 2006 12:53

Post » Nie lip 19, 2020 13:41 Re: *****Nowa Biżuteria BIZANTICA na leczenie Noelika!

Gretta pisze:Też kocham kamienie, także takie zwyczajne. :)
I jeszcze bursztyny. :1luvu:

I duuuuże! I skały!
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Pon lip 20, 2020 15:28 Re: *****Nowa Biżuteria BIZANTICA na leczenie Noelika!

A jak sie dowiedzieć, który kamień jest dla nas najlepszy, najpotrzebniejszy ?
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek

morelowa

Post » Wto lip 21, 2020 12:54 Re: *****Nowa Biżuteria BIZANTICA na leczenie Noelika!

morelowa pisze:A jak sie dowiedzieć, który kamień jest dla nas najlepszy, najpotrzebniejszy ?

Wiedza o minerałach, intuicja, rozpoznanie swoich pragnień, i tego co chcemy uzdrowić, znak zodiaku, osobowośc - tu są odpowiedzi :P

brooklynboogie

Post » Wto lip 21, 2020 13:29 Re: *****Nowa Biżuteria BIZANTICA na leczenie Noelika!

Wbrew pozorom to ja jestem straszna racjonalistka., wiesz... szkiełko i oko..
Ponadto intuicję posiadam szczątkową.
Ale w kamienie wierzę, bo... jakoś tak, a poza tym w coś wierzyć wypada :mrgreen: Wiedzy tez nie posiadam, poczytuję, nie zapamiętuje i wychodzi mi na ogół , że wszystkie mi są potrzebne, poza jakimiś wyjątkami, uzdrowienia potrzebuje moja większość.

Obrazek

morelowa

Post » Czw lip 23, 2020 19:50 Re: *****Nowa Biżuteria BIZANTICA na leczenie Noelika!

morelowa pisze:Wbrew pozorom to ja jestem straszna racjonalistka., wiesz... szkiełko i oko..
Ponadto intuicję posiadam szczątkową.
Ale w kamienie wierzę, bo... jakoś tak, a poza tym w coś wierzyć wypada :mrgreen: Wiedzy tez nie posiadam, poczytuję, nie zapamiętuje i wychodzi mi na ogół , że wszystkie mi są potrzebne, poza jakimiś wyjątkami, uzdrowienia potrzebuje moja większość.

Ależ oczywiście, kamień, minerał, kryształ to materia "racjonalna" - czyli pewna forma energii :P Podejście naukowe jest tu jak najbardziej wskazane, a intuicja to też dla mnie żadna magia, a pewna umiejętność korzystania ze spostrzegawczości poza powszechnie przyjętą, ograniczoną normą :mrgreen:
Uzdrawianie nigdy nie jest wybiórcze, bo istoty żywe są całością - kamienie niewskazane wyeliminuj więc w pierwszym wyborze, a dalej po prostu słuchaj siebie :201461
Ja mam często tak, że kamień który podoba mi się pod względem estetycznym, wcale nie sprawia, że mam ochotę go nosić, pomimo jego piękna. A są z pozoru mało atrakcyjne wizualnie minerały, do których mnie ciągnie, czuję je i wciąż chcę nosić, pomimo że nie są oszałamiająco efektowne :lol:
Dziwne to wszystko i ciekawe :kotek:

brooklynboogie

Post » Pon sie 10, 2020 8:37 Re: *****Nowa Biżuteria BIZANTICA na leczenie Noelika!

Za kilka dni będzie dokładka nowych rzeczy, kończę zdjęcia, a jest mi cięzko bo muszę uporać się z oczekiwniem na biopsję u bliskiej osoby i jutro kontrola Noelika w Canfelisie.
Proszę o dobre myśli...

brooklynboogie

Post » Pon sie 10, 2020 10:07 Re: *****Nowa Biżuteria BIZANTICA na leczenie Noelika!

Myśli są ! jak najlepsze! i dużo!

Obrazek

morelowa

[poprzednia][następna]