Sabcia
Moderator: Estraven
jolabuk5 pisze:Jak pomagają, to trudno, trzeba brać![]()
Sabcia
Marmolada18 pisze:Byłeś dzielny, Kolumbku? Czy cała okolica usłyszała, że krzywdzą niewinnego Kolumbolka?
MB&Ofelia pisze:Koląb. Kuje nie są fajmne. Ale jak ci pomogają na nosu to bąć dzielmny i udawaj że cię nie ma jak cię będą kujać. Ino raz syknij coby zachować koci honor.
Książniczka Ofelja
MaryLux pisze:jolabuk5 pisze:Jak pomagają, to trudno, trzeba brać![]()
Sabcia
Ale ja ich nie lubię!!!

MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Koląb. Kuje nie są fajmne. Ale jak ci pomogają na nosu to bąć dzielmny i udawaj że cię nie ma jak cię będą kujać. Ino raz syknij coby zachować koci honor.
Książniczka Ofelja
Tak właśn ie robię, Książniczko
Mam nadzieję, że Twoja Duża to doceniła

mir.ka pisze:MaryLux pisze:jolabuk5 pisze:Jak pomagają, to trudno, trzeba brać![]()
Sabcia
Ale ja ich nie lubię!!!
a kto lubi
jolabuk5 pisze:MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Koląb. Kuje nie są fajmne. Ale jak ci pomogają na nosu to bąć dzielmny i udawaj że cię nie ma jak cię będą kujać. Ino raz syknij coby zachować koci honor.
Książniczka Ofelja
Tak właśn ie robię, Książniczko
I słusznie, Księżniczka jest mądra i dobrze radzi![]()
Sabcia
Anna2016 pisze:Miziam Cię na pocieszenie Kolumbku
Zunia
Marmolada18 pisze:Byłeś baaaardzo dzielny, Kolumbku![]()
![]()
Mam nadzieję, że Twoja Duża to doceniła
Kuje są niemiłe, ale jeżeli pomagają Kotku, to trzeba je znosić. 3maj się, Nieśmiałku![]()
![]()

MaryLux pisze:mir.ka pisze:MaryLux pisze:jolabuk5 pisze:Jak pomagają, to trudno, trzeba brać![]()
Sabcia
Ale ja ich nie lubię!!!
a kto lubi
Nie wiem. Pewnie kujące kujacze

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 68 gości