Ciociu Lukas2014

Zunia
A ja się chyba czuje gorzej dziś - bo wczoraj duża byla bardzo smutna - to ja dziś mam nastroszone futerko i nic a nic nie brykam......Z.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jolabuk5 pisze:Zuniu, Duża nie jest do niczego i jest mądra, tylko zbyt wrażliwa i za bardzo się wszystkim przejmuje. Ale gdyby się tak nie przejmowała, to Kubuś nie wróciłby do swojego domu we WroclawiuWrażliwi Duzi są bardzo potrzebni, tylko ciężej im się żyje
![]()
Kitek kiepsko, słabiutki jest, ale trochę je, nawet mięska sporo zjadł (ja zjadłam tylko odrobinkę). Może jutro będzie lepiej? Oby!
Sabcia
Anna2016 pisze:Miau Ciocia mir.ka
Anna2016 pisze:Sabciu , Kitku jedzcie!
Ciociu Lukas2014Ciociu pibon
![]()
Ciociu MaryLux
![]()
Zunia
A ja się chyba czuje gorzej dziś - bo wczoraj duża byla bardzo smutna - to ja dziś mam nastroszone futerko i nic a nic nie brykam......Z.
jolabuk5 pisze:Kotki zjadły, najwięcej Kitek, który po lekarstwie na gorączkę poczuł się lepiej już w nocy. Oczywiście jeszcze kicha, oczko trochę łzawi, ale jest lepiej.
Ja o 3 w nocy zjadlam jeszcze 4 pasty, więc na razie tylko skubię suche. Balkon dziś otwarty, bo ciepło (chociaż wiatr), to korzystam![]()
Zuniu, może masz gorszy dzień. Nie codziennie chce się kotkowi brykać. Oby Ci się nastrój poprawił i Dużej też![]()
![]()
Lucasku, Julku, nasza Duża nie ma nocek, ale prowadzi nocne życie - w nocy buszuje w internecie, czyta, bawi się z nami, a w dzień odsypia
Rozumiem Was, bo mamy tak samo
![]()
Miaumiłej środy![]()
Sabcia
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], MB&Ofelia i 41 gości