Moderator: Estraven
muszę się tym zająć..
(AMY
pamietamy)
plus Bagira 

MonikaMroz pisze:Marzenka może to zależy jaka dzielnica. No my na Anielewicza mało placiiśmy
a na prawdę na tej kuchence dużo gotowałam.
Marzenia11 pisze:Z prądem to jakaś maskarada jest. Moja kolezanka, która ma w mieszkaniach (wynajmuje je) wszystko na prąd ma ok 40-50zł opłaty za miesiąc, a przecież goście z wszystkiego korzystają i nie oszczędzają. Jak poszłam do operatora to mi powiedzieli, ze zawsze miałam takie wysokie rachunki, więc wszystko jest okmuszę się tym zająć..
Marzenia11 pisze:MonikaMroz pisze:Marzenka może to zależy jaka dzielnica. No my na Anielewicza mało placiiśmy
a na prawdę na tej kuchence dużo gotowałam.
no własnie, ale to chore jest, przecież ceny nie sa zalezne od dzielnicy, prawda? Dlatego jakos się muszę tym zająć.
(AMY
pamietamy)
plus Bagira 

MonikaMroz pisze:My chyba mielismy innogy
Dyktatura pisze:My płacimy za prąd ponad 100 zł za miesiąc, no ale u nas wiele sprzętu chodzi. Ciekawe jakie nam przyjdzie wyrównanie po ciepłych miesiącach z włączonym oczyszczaczem powietrza i klimatyzacją.

(AMY
pamietamy)
plus Bagira 

(AMY
pamietamy)
plus Bagira 

MonikaMroz pisze:My nadal śledzimy ogłoszenia. W sensie JA śledzę![]()
Babka z która mamy w sobotę umowę podpisywać wczoraj o 23 znów wystawiła ogłoszenie o wynajmie mieszkania![]()
Na szczęście my znaleźliśmy wczoraj jeszcze maga fajne mieszkanie w lepszej ceni, na przeciwko naszego weterynarza
MonikaMroz pisze:Słuchajcie zadzwoniłam odwołac to mieszkanie. Ale sie kobieta zaczęla na mnie wydziera c mówie wam.
Az w szoku byłam. Że nia mam prawa odmawiać, ze sie zgodziłam,co z tego ze znalazłam tańsze skoro zaakceptowałam jej kwote. ze ona wszystkim odmówiła.,
Ja do niej mówi ze tak chyba nie wszystkim skoro sie znów ogłosiła wczoraj o 23. A ona ze sie nie oglaszała. No cyrk. Aż zrobiłam zdjęcie tego ogłoszenia. Mówię Wam szukać mieszkania to jakaś masakra. ludzie to są nienormalni.

Gosiagosia pisze:MonikaMroz pisze:My nadal śledzimy ogłoszenia. W sensie JA śledzę![]()
Babka z która mamy w sobotę umowę podpisywać wczoraj o 23 znów wystawiła ogłoszenie o wynajmie mieszkania![]()
Na szczęście my znaleźliśmy wczoraj jeszcze maga fajne mieszkanie w lepszej ceni, na przeciwko naszego weterynarza
To dobrze że znaleźliście inne mieszkanie, ta kobieta jest chyba niepoważnaniby chce Wam wynająć i podpisać umowę a jednak wstawia ogłoszenie. Może szuka kto da więcej
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 27 gości