Anna2016 pisze:Lukasek w sam raz- pupinkę na półce zmieścił![]()
Czyżby TEN drapak miał liście dookoła słupków? Ale fajny !
Dzień dobry

Tak ma liście. Pupinka

Lucas 2014
Juliś pozdrawia Zunie ♥️♥️♥️
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Anna2016 pisze:Lukasek w sam raz- pupinkę na półce zmieścił![]()
Czyżby TEN drapak miał liście dookoła słupków? Ale fajny !
jolabuk5 pisze:Ojej, tyle się dzieje na wątku, a mnie nie było![]()
Lucasku, Julku, dobrze, że się zmieściliście na drapaczku - czy on teraz będzie Wasz? Nie dziwcie się Dużej, czasem trudno sobie wyobrazić, jakie co jest wielkie, nawet jak się widzi. Duża mowi, że każdy mebel, który kupowała, w sklepie był o wiele mniejszy niż w domu![]()
Chiko, wiesz co, może to jednak świadczy, że Duża Cię kocha, skoro poleciała wymienić tego obcego kota na Ciebie? Kocha, tylko jest gapa, jak większość Dużych![]()
Jak się okazuje, inne Ciocie też myliły kotki w opakowaniu- myliły samochód, którym kotek miał podróżować (Ciocia MalgWroclaw, Ciocia Chikita), albo sprawdzały po chipie, czy odnalazły swojego własnego kota (Ciocia Nul).
A i weci nieprzytomni, skoro nie oddali kotki Ciociu MaryLux - szczęście, że się upomniała
![]()
Tak sobie pomyślałam, że może góra transportera powinna być przezroczysta?Nasza Duża zwykle pisze na transporterze, albo przykleja kartkę z imieniem kotka i telefonem, bo nigdy nie wiadomo, co się zdarzy w podróży.
U nas zaraz będzie ogólne śniadanie. Ja wczoraj słabo jadłam mokre, aż Duża się martwiła, ale bawiłam się, więc Duża się pociesza, że chyba nie czuję się źle. To końcówka przerwy w podawaniu sterydu, zawsze wtedy mam gorszy apetytDobrego piątku!
![]()
![]()
Sabcia
Anna2016 pisze:Lukasku i Julku ja mam drapak Rufi dla dużych kotów![]()
jest ok. Dużej się podoba jeszcze drapak z serii " do wolier" - wersja z poduszkami - bo ma duże, wygodne półki z poduszkami.....Do domu oczywiście.....
Zuniawtrakciefotogragowaniałapek
jolabuk5 pisze:Lucasku, zjadłam 3 pasty. A suche jem cały czas, więc głodna nie jestem![]()
Co do drapaka, to nasza Duża robi inaczej. Kupuje proste drapaki typu słupek, 80-cm, z grubego sizalu. One służą do drapania i Duża je wymienia, jak się zniszczą (rurę wymienia, podstawa zostaje). Mamy też duży drapak, ale mało z niego korzystamy, wolimy posłanka na szafach, albo kanapy. Jeszcze są 2 drapaki typu wieża, czasem na nich śpimy.
Ale drapaki Rufi są na pewno bardzo porządne.
Czekamy na zdjęcia paputek Zuni![]()
Sabcia
jolabuk5 pisze:Duża ma własny słupek do drapania?![]()
Sabcia
Użytkownicy przeglądający ten dział: MasimoBlue, Silverblue i 14 gości