Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MonikaMroz pisze:
Choć powiem Wam ze mi trochę szkoda bo dziewczynki coraz lepiej ...
Marzenia11 pisze:MonikaMroz pisze:
ja to juz nawet przemilczałam. Plus przemilczałam to, ze rozłąka dla nich to też moze być stres..
MonikaMroz pisze:A myślicie ze to będzie świństwo jesli w ostatniej chwili byśmy odmówili tamtym ludziom z którymi jesteśmy umówieni na podpisanie umowy???
Każdy szuka oszczędności gdzie może. I to mieszkanie drugie na które mam chęć jest metrażowo większe bo ma 48 m2, ma balkon jedynie ze nie jest nowoczesne i kosztuje 1200 plus prąd co dwa miesiące.
A to co mamy podpisać umowe to 33m2 i 1400 co miesiac bez dodatkowych opłat. Babka liczy że 100 zł za prad miesiecznie (wątpię ze ktoś tyle zużywa). My w Warszawie płaciliśmy za 2 miesiace ok 160 zł. i podkreślę ze mieliśmy kuchenke indukcyjną na prąd i czajnik elektryczny.
Więc tu się czuje troche oszukana bo nie zużyje pradu za 200 zl na dwa miesiace.
MonikaMroz pisze:Marzenia11 pisze:MonikaMroz pisze:
ja to juz nawet przemilczałam. Plus przemilczałam to, ze rozłąka dla nich to też moze być stres..
Bagi już na KalmVet. Ale wydaje mi sie ze te leki zamiast ją uspokajać to pobudzają.
Marzenia11 pisze:MonikaMroz pisze:A myślicie ze to będzie świństwo jesli w ostatniej chwili byśmy odmówili tamtym ludziom z którymi jesteśmy umówieni na podpisanie umowy???
Każdy szuka oszczędności gdzie może. I to mieszkanie drugie na które mam chęć jest metrażowo większe bo ma 48 m2, ma balkon jedynie ze nie jest nowoczesne i kosztuje 1200 plus prąd co dwa miesiące.
A to co mamy podpisać umowe to 33m2 i 1400 co miesiac bez dodatkowych opłat. Babka liczy że 100 zł za prad miesiecznie (wątpię ze ktoś tyle zużywa). My w Warszawie płaciliśmy za 2 miesiace ok 160 zł. i podkreślę ze mieliśmy kuchenke indukcyjną na prąd i czajnik elektryczny.
Więc tu się czuje troche oszukana bo nie zużyje pradu za 200 zl na dwa miesiace.
Niekoniecznie oszukana. Ja mając ze sprzętów elektrycznych lodówkę, pralkę, komputer, tv mam rachunku na ponad 200zł co dwa miesiące. I coś mnie trafia, ze są takie wysokie, no ale.. może ona też nie oszukuje.
MonikaMroz pisze:Marzenia11 pisze:MonikaMroz pisze:A myślicie ze to będzie świństwo jesli w ostatniej chwili byśmy odmówili tamtym ludziom z którymi jesteśmy umówieni na podpisanie umowy???
Niekoniecznie oszukana. Ja mając ze sprzętów elektrycznych lodówkę, pralkę, komputer, tv mam rachunku na ponad 200zł co dwa miesiące. I coś mnie trafia, ze są takie wysokie, no ale.. może ona też nie oszukuje.
No ale mnie w domu nie bedzie od 9-17:30. Nawet z mamą w 3 osoby tyle nie zuzywamy. Więc uwazam ze 200 zł to na wyrost
Użytkownicy przeglądający ten dział: haaszek i 31 gości