Katy pisze:mam nadzieję, że niedługo poznam pana Darcy![]()
![]()
Bo on jest chyba niesamowity
Nie mozemy sie doczekac

Moze bedzie laskawy i Tobie tez wypluje myszke na dlon?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Katy pisze:mam nadzieję, że niedługo poznam pana Darcy![]()
![]()
lorraine pisze:Katy pisze:mam nadzieję, że niedługo poznam pana Darcy![]()
![]()
Nie mozemy sie doczekac![]()
Katy pisze:lorraine pisze:Katy pisze:mam nadzieję, że niedługo poznam pana Darcy![]()
![]()
Nie mozemy sie doczekac![]()
Powiem Ci, że trochę bym się zdziwiła jakbym przyszła do Ciebie, a tu podbiega do mnie Rudy i łapu-capu, a ja mam mysze na dłoni
lorraine pisze:Rudy sie znow wykazal![]()
Spal sobie a ja go uparcie meczylam pragnac uzyskac jakas reakcje....
Dosyc dlugo to trwalo az wreszcie rudy podjal decyzje, ze ma tego dosc i postanowil mnie ugryzc, zlapal moja reke lapkami, rozwarl paszcze.......................................................................................
i ZASNAL![]()
Z otwartym dziobem przyszykowanym do gryzienia
pete pisze:heh...
małej Magii zdarzyło się ostatnio zasnąć w kuwecie w czasie siusiania...
to chyba też niezły wyczy jest...
aguś pisze:Mój MAciej zasnął w trakcie polowania na robaka. Robak znieruchomiał, Maciejątko też i tak się w siebie wpatrywali w natęzeniu ze aż sie kotu zasnęło. Robak oddalił się niespiesznym krokiem a MAciek obudzil się za 15 minut i był bardzo oburzony ze ktoś mu robaka gwizdnął
Funia pisze:Tyldzia strasznie podniecona upolowała niedawno muchę (a rarytas to rzadki, bo w otwieranych oknach moskitiery są). Rarytas skonsumowała ze smakiem i w następnej chwili zaczęła się rozglądać za nim, zdziwiona, że zniknął, i płaczliwie dopominać o jego powrót.
Funia pisze:Ale w kategorii gapiostwa bezsprzecznie pierwsze miejsce należy się grzyzącemu rudzielcowi
Mysza pisze:Nie bylo mnie i dopiero doczytalam
Gratuluje przystojniaka
lorraine pisze:A najbardziej kupil mame, jak jej wlazl na kolanka, zaczal mruczec i sie wdzieczyc (a rzadko mu sie zdarza wlazic na kolanka, nawet mnie, dwa razy byl dopiero, specjalnie to zrobil, lobuz jeden i zdrajca)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Silverblue i 36 gości