Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jolabuk5 pisze:A ja też mogę być Twoją siostrą Kolumbku?![]()
Sabcia
MaryLux pisze:jolabuk5 pisze:A ja też mogę być Twoją siostrą Kolumbku?![]()
Sabcia
Nie możesz, tylko musisz
Chikita pisze:Zunia. Moja Duża narzeka zawsze, że jak ona się spieszy to Bimber na spacerze nie chce posiusiać i mówi, że jej ciśnienie wtedy skacze. Jak Bimber do nas przyszedł to robił qpe w szafie i też się denerwowała, ale nie na Bimbra tylko na siebie, że ubrań nie przełożyła. Ona w ogóle jest nerwowa![]()
Już mi lepiej. Zaczęłam pić i coś tam siusiam. Nie wiem czy to przez tabletki, ale Duża się cieszy, że pije, bo wtedy będę miała czym posiusiać. Dzisiaj to nawet leżałam z Dużą, bo tak to wolałam sama leżeć.
Chiko
Anna2016 pisze:Miau Sabulko, 3 pasty to ok, a teraz coś konkretnego z wieczora - na ząbek![]()
![]()
![]()
Duża gapa i zapominalska - przecież miała odpisać jak Ciocia Jolabuk karmi Sabcię a Sabcia hops - na balkon - duża mówi, że kotów nie pojmuje bo np jak czasem powącham jedzonko i od razu chcę zakopać miseczkę (bo pewnie fuj..) ale za jakiś czas podchodzę i jem z tej miseczki. To może i Sabcia podobnie? Duża mówi, że czasem - chyba - jest tak - że kotek jakimś CUDEM czuje że dużej bardzo zalezy i/lub że duża się np śpieszy i chce żeby kotek zjadł - to kotek czując to napięcie dużej właśnie że nie zje
a potem kiedy np duża odchodzi do swoich zajęć tak normalnie - to kotek wraca i zje
![]()
Hmmm czyli większość kotków nie lubi pasty na kłaczki.....wieczorem u nas powtorka - zeby tylko udało się z zaskoczenia - bo wtedy stres jest krótszy
![]()
Zazulka
Ofelko![]()
Julku![]()
jolabuk5 pisze:Ofelko, ja też uważam, że pasty miamorka są dobreA pasty na kłaczki są okropne
![]()
Zuniu, u mnie to jest tak, że Duża często nie rozumie, co do niej miauczęJa chcę, żeby mnie pogłaskała, a ona przynosi coś do jedzenia. To idę na balkon, żeby pokazać, że mnie nie zrozumiała
![]()
Lucasku, co u Ciebie?![]()
Zjadłam jeszcze 2 pasty, mięsko jadłam i oczywiście suche. Śpię sobie![]()
Sabcia
jolabuk5 pisze:Julku, my też mamy trawkęAle ja nie mam ząbków i tylko ją memłam, jak Ty. A pokrojonej nie chcę
![]()
Lucasku, a co Ci Duża dała, że aż się obraziłeś? Ja to tylko nie lubię, kiedy mi Duża daje jeść, jak nie chcę. Nie obrażam się, ale uciekam
![]()
Sabcia
Użytkownicy przeglądający ten dział: Majestic-12 [Bot] i 19 gości