jolabuk5 pisze:Chikita pisze:Jola Porta zielona z... Twojego polecenia dla cukrzyka![]()
W czwartek zamówię jednak Thrive. Muszę pomyśleć nad smakiem. Ten weekend taki parny, że w sumie zjadła może z 50 gram, ale nie dziwie jej się. Ja też w upały mało co jem.
Miau Sabcia. Futerko mi się poci z tego gorąca. Cały dzień przeleżałam na kolanach Dużej słuchając jej marudzenia, że się zaraz roztopi i żebym se poszła. Ale Duża to ma problemy z poruszaniem się i nie miała siły mnie zwalić to se nie poszłam![]()
Jest ciemno, ale niewiele chłodniej i nic mi się nie chce.
Chiko
Thrive z najlepszymi parametrami dla cukrzyków to rhrive z kurczakiem. Indyk i łosoś mają sporo wyzszy poziom węglowodanów.
Chiko, Ty masz takie piękne, geste futerko, to pewnie dlatego Ci się tak poci. Fajnie, że sobie poleżałaś na Dużej![]()
Zuniu, tak się cieszę, że masz lepsze kupkiTwojej Dużej też się od razu humor poprawia
![]()
Ciociu MaryLux, jakby coś, to polecamy się ze skutecznymi kciukami. A jaki ten książę był?![]()
Sabcia
Książę uważała, że my dwie na spacerze to ona jedna. Na zakończenie podziękowała wszystkim uczestnikom, że dodają JEJ (nie: nam) pałera