Pamięta ktoś?
"Jak mokry Jaskier wschodzi na bagnie,
Jak błędny Ognik przepada..."
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Sierra pisze:mimbla64 pisze:Jeszcze go dobrze nie znam, izolowany jest w sypialni i tylko go na trochę wypuszczam z więźnia, ale tak obstawiam, że charakterek to będzie tęgi.
No coś tak mi się z moją Sierrą skojarzył od samego początku....
A idąc tym skojarzeniem jedyne "roślinne" imię jakie mam w głowie to Czarci Pazur
Marmolada18 pisze:Jak roślinne i ma pasować do Ognika to Jaskierek
Pamięta ktoś?
"Jak mokry Jaskier wschodzi na bagnie,
Jak błędny Ognik przepada..."
mimbla64 pisze:Sierra pisze:mimbla64 pisze:Jeszcze go dobrze nie znam, izolowany jest w sypialni i tylko go na trochę wypuszczam z więźnia, ale tak obstawiam, że charakterek to będzie tęgi.
No coś tak mi się z moją Sierrą skojarzył od samego początku....
A idąc tym skojarzeniem jedyne "roślinne" imię jakie mam w głowie to Czarci Pazur
Takie niewiniątko.![]()
Sierra pisze:Mimbla absolutnie całkowicie i szczerze polecam Ci do przeczytania "Lesio" Chmielewskiej...
Po raz pierwszy czytałam tą książkę będąc nastolatką (kiedy to było), później jeszcze paręnaście razy. Znam ją prawie na pamięć, obudzona w środku nocy mogę recytować fragmenty, a mimo to... jak dorwę w swoje łapki to będę czytać raz jeszcze i płakać przy tym ze śmiechu
.
Nul pisze:Och, klasyka! Mokry jaksier i mocz tenoraSierra pisze:Mimbla absolutnie całkowicie i szczerze polecam Ci do przeczytania "Lesio" Chmielewskiej...
Po raz pierwszy czytałam tą książkę będąc nastolatką (kiedy to było), później jeszcze paręnaście razy. Znam ją prawie na pamięć, obudzona w środku nocy mogę recytować fragmenty, a mimo to... jak dorwę w swoje łapki to będę czytać raz jeszcze i płakać przy tym ze śmiechu
.
Sierra, mam tak samo. Mogę czytac iiileś razyŻe strata czasu, ktoś powie??? Ni mmnie to zieje, ni grzębi
Użytkownicy przeglądający ten dział: Avian, Tygrysiątko, zuzia115 i 204 gości