Moderator: Moderatorzy
iza71koty pisze:LimLim pisze:Lancome O de Lancome Woman - poproszę
A znasz zapach?Bo to taki trochę koloński typ w stronę unisex.Zielony- cytrynowo- werbenowy - odświeżający.No słodkości tu nie znajdziesz.
LimLim pisze:kiwi - przykro mi bardzo
kiwi pisze:Kicia nie żyjeZakażenie do mózgu doszło. Miała 2 lata i niedawno rodziła.
LimLim pisze:iza71koty pisze:LimLim pisze:Lancome O de Lancome Woman - poproszę
A znasz zapach?Bo to taki trochę koloński typ w stronę unisex.Zielony- cytrynowo- werbenowy - odświeżający.No słodkości tu nie znajdziesz.
i super, bom raczej cytrynowa![]()
a z męskich mój faworyt to ungaro apparition homme
kiwi - przykro mi bardzo
iza71koty pisze:LimLim pisze:iza71koty pisze:LimLim pisze:Lancome O de Lancome Woman - poproszę
kiwi - przykro mi bardzo
W takim razie będziesz zadowolona.Chyba
![]()
Dziękuję Kochana.Bardzo mocno.
![]()
![]()
Dopisuję zatem i proszę jeśli możesz poczekać na jasieczki.Niektóre są naprawdę urocze.
![]()
Dzisiaj pewnie już nie ogarniemy.Bo raz że zbiera sie na deszcz i pociemniało a to ciężko focić dwa zbieramy się już mocno z kocią robota no i trzy.Wszyscy dzisiaj jacyś nerwowi cholernie.Już 3 osoby sie na mnie wyżyły.
LimLim pisze:iza71koty pisze:LimLim pisze:Lancome O de Lancome Woman - poproszę
kiwi - przykro mi bardzo
Migotka123 pisze:iza71koty pisze:tomek_szczecin pisze:iza71koty pisze:tomek_szczecin pisze:Jak kiedyś Ci wpadnie Blue Jeans to będę brał
A jak byś się zapatrywał na Paco Rabanne 1 Million- mam 50 ml.Minimalne zużycie.Psiknięty kilka razy.Produkt z kartonikiem.
Mogę wypróbować - jeszcze nie miałem tego zapachuOdbiór w razie czego oczywiście osobisty
Oj klasyka nie znasz.On ma bardzo dobre opinie i to u obu płci.
Fajny ciepły korzenny nieco słodki.Kilka minut po aplikacji najlepiej czuć efekt.
Proponuję jeszcze chwilke zaczekać bo ma mi coś męskiego dojść.No widzisz----pomyślałam jednak ze nie tylko kobiety zagladają![]()
......Umówimy się na odbiór na pw.Dziękuję
![]()
![]()
jesli mozna do jutra wieczora, kiedy bedzie dokładka?
LimLim pisze:https://www.fragrantica.pl/perfumy/Emanuel-Ungaro/Apparition-Homme-1113.html jest najpiękniejeszy na świecie![]()
iza71koty pisze:LimLim pisze:https://www.fragrantica.pl/perfumy/Emanuel-Ungaro/Apparition-Homme-1113.html jest najpiękniejeszy na świecie![]()
Poczytałam.Oj to już unikat i dosyć drogi ale wygląda apetycznie.![]()
![]()
Słuchaj czy ja mam Ciebie powoli pakować czy poczekasz jeszcze na dokładkę markowych pachnideł?![]()
Dzisiaj co nie co powinno mi tutaj dojść.
iza71koty pisze:Oj nie nie.Wszystko mamy zakodowane.Versace
,Lancome
i 4 sztuki La Rive.
Pytam tak tylko
![]()
bo ostatnio na Miracle się spóżniłaś a będę mieć używane.
LimLim pisze:iza71koty pisze:Oj nie nie.Wszystko mamy zakodowane.Versace
,Lancome
i 4 sztuki La Rive.
Pytam tak tylko
![]()
bo ostatnio na Miracle się spóżniłaś a będę mieć używane.
ok kusicielko to czekam![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 45 gości