Mocznik spadł mu z 385 na 264 przy normie 20-45
Kreatynina z 5,6 na 4,4 - norma 1-1,7
a fosfor ma 9,4 przy normie 2,5 - 6,3
Wyniki wprawdzie lepsze, ale znowu nie chce jeść, wczoraj zjadł sniadanie i obiad i od tego czasu nic

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mir.ka pisze:Napiszę Wam o wynikach piesia. W sumie nie jest najgorzej bo po tygodniu kroplówek mocznik spadł mu o 31%, kreatynina o 23%, a fosfor o połowę. Jeszcze ma być 2 tygodnie na kroplówkach i 21 lipca ponowne badanie.
Wyniki wprawdzie lepsze, ale znowu nie chce jeść, wczoraj zjadł sniadanie i obiad i od tego czasu nicNie mam pomysłu co mu dawać
Gosiagosia pisze:
Nie wiem dlaczego ale u mnie wszystko później kwitnie.
Kotina pisze:mir.ka pisze:Napiszę Wam o wynikach piesia. W sumie nie jest najgorzej bo po tygodniu kroplówek mocznik spadł mu o 31%, kreatynina o 23%, a fosfor o połowę. Jeszcze ma być 2 tygodnie na kroplówkach i 21 lipca ponowne badanie.
Wyniki wprawdzie lepsze, ale znowu nie chce jeść, wczoraj zjadł sniadanie i obiad i od tego czasu nicNie mam pomysłu co mu dawać
Dzielny piesek ... tylko, żeby jadł
Fituś nie chciał dzis karmy puszkowej, ale kurczaka gotowanego zjadł nawet chetnie![]()
Może i Twój psiak woli coś z gotowanego miesa ?
Wyniki moczu Fitusia bedę miała w sobote wieczorem, a wynik badania krwi dopiero w poniedziałek ....
Nie jestem optymistką ...
MonikaMroz pisze:Jaka ona śmiszna.
Słonko malutkie
U nas Amy chora![]()
Bastet pisze:Doczytałam o Dżekusiu... Ostatnio bardzo mało jestem na innych wątkach, przepraszamMam masę pracy z małymi i czasem jestem po prostu bardzo zmęczona. Zmartwiłam się bardzo pieskiem...
Dżekusiu, niech Ci się poprawi!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Wojtek i 48 gości