Baltazar-Wolski mafiozo - ma już domek :))))

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob cze 18, 2005 20:04

Spokojnie - jeszcze zacznie brykać :wink: .
Z kupsonem pewnie też się sprawa ustawi - jeśli dalej byłyby problemy to daj znać, bedziemy coś myśleć.
Jutro usiądę i umieszczę ogłoszenia gdzie tylko się da.
Obrazek
Obrazek

dorotek6

Od: Pon maja 24, 2004 10:57

Post » Nie cze 19, 2005 17:22

Wieści od Baltazara. Jego główne zajęcie to spanie, nie reaguje na nic, po prostu rozciągnięty odsypia stres na wersalce. Kupka ma zdrowszą, więc wszystko jest na dobrej drodze. Jest na prawdę kochany, taki grzeczny i bardzo smutny. Nie chce już siedzieć na kolankach zameldował się na stałe na fotelu, czasem tylko przechodzi na wersalkę, żeby rozprostować kosteczki. Bardzo potrzebuje stałego domku, najlepiej bez innych zwierzaków, bo jest bardzo wstydliwy. Po mieszkaniu chodzi bardzo ostrożnie , wręcz skrada się żeby nie zwracać niczyjej uwagi, a zwłaszcza rezydentów.
Dototek6 jeżeli możesz podeślij mi wzór ogłoszenia to je wydrukuje i porozwieszam, gdzie się da.

Dyzio

Od: Czw maja 19, 2005 22:23

Post » Nie cze 19, 2005 17:54

Ogłoszenie jest nizej w temacie, jak nie odszukasz - to wyślę jutro z pracy, tylko proszę o info - tajdzi@tlen.pl.
Po Baltazara nikt nie dzwoni :(
Ludzie zrywają ogłoszenia, podoklejałam kilka nowych, ale nie widzę sensu :(
Dałam ogłoszenie w najbardziej uczęszczanym miejscu - sklepiku..i nic :(
Szukamy Baltazarowni nowego domu. Taki kot-anioł cudny, miły, mruczący, bezproblemowy gadatliwy Baltazar...
Jutro dam ogłoszewnie w GW...
SZUKAMY!!!!!
--------
Obrazek
Obrazek

tajdzi

Od: Śro lut 16, 2005 10:47

Post » Nie cze 19, 2005 19:43

Dopiero przyczytalam. Dyziu bardzo Ci dziekuje :D Dziekuje za to, ze Baltazarek moze teraz na spokojnie odespac te wszystkie chwile samotne gdzies na smietniku, kiedy walczyl o przetrwanie. To jest bardzo kochany kot, on tak bardzo garnie sie do ludzi. Mam nadzieje, ze znajdzie sie czlowiek, ktory zakocha sie w tym przepieknym, spokojnym kocie, ktory za chwilke uwagi odda swoje serducho :D
Obrazek
Fanaberia i Aisha

Ann_pl

Od: Pon sty 13, 2003 10:46

Post » Nie cze 19, 2005 20:52

Tajdzi, ale pojawiło się na osiedlu nowe ogłoszenie, że ktoś znalazł biało - czarnego kocurka. Czyli nie jesteśmy jedyne, które znalały kota......
Obrazek
Obrazek

dorotek6

Post » Nie cze 19, 2005 21:46

Jutro pokseruje ogłoszenia i wywieszę w lecznicach weterynaryjnych i sklepach zoologicznych, mam nadzieję że tam kręcą się ludzie przyjaźni zwierzętom. Dam kilka swoim chłopakom to rozwieszą je na mieście.

Dyzio

Post » Pon cze 20, 2005 8:37

Złapala mnie angina :(
Siedzę w domu i odchorowywuję, ale jak dam radę to przelecę się znowu po osiedlu i porozwieszam jeszcze ogłoszenia...
--------
Obrazek
Obrazek

tajdzi

Post » Pon cze 20, 2005 15:38

W watku na Koci-lapci znalazlem swieze:
!!Przyjme czarnego kotka -Warszawa!!!
Miasto: Warszawa
Jestem zainteresowana przygarnieciem pod swój dach kota,najlepiej jak najmlodszego(max 1 rok),koniecznie czarnego(moze miec bialy krawacik) i bylo by dobrze,gdyby mial cytrynowe oczka.Jezeli jest ktos kto posiada takiego kotka bardzo prosze o kontakt ze mna,bardzo mi zależy.
Kontakt: 506686834
Email: kasica89@autograf.pl
Data ogłoszenia: 20. 06. 2005

Sprawdzalem aukcje, 3 osoby obserwuja.
Growing old is mandatory. Growing wise is optional.

tz beliowen

Od: Pon cze 20, 2005 14:22

Post » Wto cze 21, 2005 7:29

tz beliowen pisze:W watku na Koci-lapci znalazlem swieze:
!!Przyjme czarnego kotka -Warszawa!!!
Miasto: Warszawa
Jestem zainteresowana przygarnieciem pod swój dach kota,najlepiej jak najmlodszego(max 1 rok),koniecznie czarnego(moze miec bialy krawacik) i bylo by dobrze,gdyby mial cytrynowe oczka.Jezeli jest ktos kto posiada takiego kotka bardzo prosze o kontakt ze mna,bardzo mi zależy.
Kontakt: 506686834
Email: kasica89@autograf.pl
Data ogłoszenia: 20. 06. 2005

Sprawdzalem aukcje, 3 osoby obserwuja.

Dzięki - wysłałam zapytanie. Mam nadzieję,że odpowie. Wczoraj nie miałam dostępu do netu niestety....nie mogłam wystawić ogłoszeń - nic - usiądę dziś.
Obrazek
Obrazek

dorotek6

Post » Wto cze 21, 2005 8:18

Wyslalem na maila wczorajsze pytanie chetnego na kota i odpowiedz ktora podyktowala Aneta.
Growing old is mandatory. Growing wise is optional.

tz beliowen

Od: Pon cze 20, 2005 14:22

Post » Wto cze 21, 2005 22:12

Czy nikt nie pragnie takiego przyjaciela, który przybiega na każde zawołanie? (Szczególnie do kuchni). Z lekkością piórka skacze na parapet chcąc zobaczyć co się dzieje za oknem. Bawi się na futrzaku, sprawdzając każdą fałdkę czy przypadkiem nie schowała się tam jakaś myszka. Taki jest właśnie Baltazar, który potrzebuje odrobiny miłości i chwilki dziennie na zabawę z człowiekiem.

Dyzio

Post » Śro cze 22, 2005 7:26

Dyzio pisze:Czy nikt nie pragnie takiego przyjaciela, który przybiega na każde zawołanie? (Szczególnie do kuchni). Z lekkością piórka skacze na parapet chcąc zobaczyć co się dzieje za oknem. Bawi się na futrzaku, sprawdzając każdą fałdkę czy przypadkiem nie schowała się tam jakaś myszka. Taki jest właśnie Baltazar, który potrzebuje odrobiny miłości i chwilki dziennie na zabawę z człowiekiem.

Trafiły do mnie 2 zapytania z Allegro - przekierowane przez Beliowen. Niestety nikt nie chciał dodatkowych wyjasnień ode mnie - mam nadzieję, że jeszcze się zdecydują.
Dyziu - kiedy możnaby wpaść do Ciebie zrobić trochę fotek Baltazarkowi??
Obrazek
Obrazek

dorotek6

Post » Śro cze 22, 2005 8:26

Do mnie też tylko przekierowania trafiły, nikt nie dzwonił ani nie pisał :(
Dorotek6 jak uważasz, znów porozwieszać ogłoszenia (komuś ewidentnie przeszkadzają :evil: )...
--------
Obrazek
Obrazek

tajdzi

Post » Śro cze 22, 2005 8:36

tajdzi pisze:Do mnie też tylko przekierowania trafiły, nikt nie dzwonił ani nie pisał :(
Dorotek6 jak uważasz, znów porozwieszać ogłoszenia (komuś ewidentnie przeszkadzają :evil: )...

Można powiesić.......kurcze, gdzieś jest dla niego domek - jestem o tym przekonana :!:
Obrazek
Obrazek

dorotek6

Post » Śro cze 22, 2005 8:47

Konieczne sa nowe zdjecia, bo niestety te w ogoloszeniu wygladaja fatalnie jak sie je wydrukuje. Dyziu mozemy Was odwiedzic? :D
Obrazek
Fanaberia i Aisha

Ann_pl

Od: Pon sty 13, 2003 10:46

[poprzednia][następna]