jolabuk5 pisze:lucas 2014 pisze:Sabciu ♥️, Zuniu ♥️
Lucas i Julek
Lucasku![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sabcia
Julku, Ciociu Lucas2014![]()
![]()
![]()
Sabciu, Duża

Nie zdradze co, ale Ciociu jolabuk5 zainspirowalas ja...
Lucas i Julek
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jolabuk5 pisze:lucas 2014 pisze:Sabciu ♥️, Zuniu ♥️
Lucas i Julek
Lucasku![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sabcia
Julku, Ciociu Lucas2014![]()
![]()
![]()
Anna2016 pisze:Julinku cudny i Lukasku puszysty bądźcie zdrowi !![]()
Sabciu maleńka![]()
Zbliża się rocznica śmierci Miguni, a ja ciągle nie umiem zrozumieć - gdzie jest moja Migunia? , przecież była tu niedawno, no to gdzie ona jest? Przepraszam, mam jakieś strasznie płaczliwe dni.
Anna2016 pisze:Miau kochana Ciociu MalgWroclaw jem - ale słabo![]()
![]()
A Wy Sabciu Kitku Calineczko i Pralinko?
Zunianiedozywiona
lucas 2014 pisze:Anna2016 pisze:Julinku cudny i Lukasku puszysty bądźcie zdrowi !![]()
Sabciu maleńka![]()
Zbliża się rocznica śmierci Miguni, a ja ciągle nie umiem zrozumieć - gdzie jest moja Migunia? , przecież była tu niedawno, no to gdzie ona jest? Przepraszam, mam jakieś strasznie płaczliwe dni.
Zunieczko ♥️♥️♥️
Ciociu Anna2016![]()
![]()
![]()
![]()
nasza Duża też wyciera lzy w nasze futerka.
Lucas i Julek
Anna2016 pisze:Kochana Sabciu, Lukasku,...ciocia wróciła z obiadu u swojej siostry i płacze i jest tak bardzo bardzo samotna i jest jej w tym życiu tak bardzo barszo źle....i tak bardzo bardzo się martwi o Zunie.....
Ciociu mir.ka kiedy......nic mi nie smakuje.....Zunia
Dałam jej pasty na kłaki - dużo leży i śpi w ciągu dnia mało biega, to może jej się zlogi porobiły w jelitach i może dlatego też ten gorszy apetyt.....? - duża.
Anna2016 pisze:Kochana Sabciu, Lukasku,...ciocia wróciła z obiadu u swojej siostry i płacze i jest tak bardzo bardzo samotna i jest jej w tym życiu tak bardzo barszo źle....i tak bardzo bardzo się martwi o Zunie.....
Dałam jej pasty na kłaki - dużo leży i śpi w ciągu dnia mało biega, to może jej się zlogi porobiły w jelitach i może dlatego też ten gorszy apetyt.....? - duża.
Anna2016 pisze:Julku jesteś przekochany i cudowny, masz piękne oczy, nosek i uszka![]()
![]()
![]()
![]()
i fajnie trzymasz łapki na tym zdjeciu
jolabuk5 pisze:Anna2016 pisze:Kochana Sabciu, Lukasku,...ciocia wróciła z obiadu u swojej siostry i płacze i jest tak bardzo bardzo samotna i jest jej w tym życiu tak bardzo barszo źle....i tak bardzo bardzo się martwi o Zunie.....
Zuniu, martwimy się, jak masz gorszy apetyt. Ale my też teraz jemy mniej, ja i reszta kotków. Może to taki czas, lato, ciepło? Pasta na kłaki może się przydać, Calineczka się niedawno zakłaczyła, a np. z Mini Duża wyczesuje mnóstwo włosów![]()
Zuniu, miauknij Dużej, że nie jest samotna, ma Ciebie, kotki w ogródku i ma nas![]()
![]()
I my bardzo kochamy Ciocię Anna2014
![]()
Ciociu mir.ka![]()
Juleczku, pięknie wyglądasz![]()
![]()
Jesteś takim delikatnym koteczkiem
![]()
My też prosimy o zdjęcie Zuni![]()
Sabcia
jolabuk5 pisze:Lucasku![]()
![]()
przydalo by Cie się wyczesanie. Sierść byłaby ładna i nie trzeba by używać ręcznika... Szkoda, że nie możesz się przekonać do tego czesania, ono jest miłe
Ale wiem, że się nie zgodzisz, taki już jesteś
![]()
A to bym Ci tę sierść leciutko wylizała, pewnie by pomogło lepiej niż ręcznik![]()
Sabcia
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], januszek i 48 gości