Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mir.ka pisze:Dyktatura pisze:Lilo przybija piątkę Jekowi. Też jest dzielny przy kroplówkach, chociaż sama bym nie dała rady mu jej podać, bo w połowie się już wyrywa.
Jak w ubiegłym roku podawałam Tofikowi to nawet nie było tak źle, nie protestował za bardzo. Byłam w stanie sama mu podać, ale on miał mniejsze ilości i dawałam mu podskórnie strzykawką - 60 ml jednorazowo
Moli25 pisze::201421![]()
Dużo lepsze wyniki !
Ważne ze po zachowaniu widać poprawę
Dyktatura pisze:mir.ka pisze:Dyktatura pisze:Lilo przybija piątkę Jekowi. Też jest dzielny przy kroplówkach, chociaż sama bym nie dała rady mu jej podać, bo w połowie się już wyrywa.
Jak w ubiegłym roku podawałam Tofikowi to nawet nie było tak źle, nie protestował za bardzo. Byłam w stanie sama mu podać, ale on miał mniejsze ilości i dawałam mu podskórnie strzykawką - 60 ml jednorazowo
Lilo dostaje więcej i strzykawką się nie da.
Ona ma 200 ml dziennie.
mir.ka pisze:omość - mlekopij zaczął jeść mokre. Nareszcie. Uff.
mir.ka pisze:Mam dla Was wiadomość - mlekopij zaczął jeść mokre. Nareszcie. Uff.
Dzisiaj rano postanowiłam znowu spróbować podać jej cos innego niż mleko, zaniosłam mokre, podałam raz, drugi do pysia i szok, Julcia zamiast pluć , zaczęła jeśćZostawiłam jej miseczkę i za jakiś czas zjadła, w południe była druga porcja i też zjedzona. Nawet ją widziałam jedząca z miseczki
![]()
Z mleka chyba na razie nie zrezygnuję,ale będę jej dawać rano i na noc.
Nul pisze:Czyli mlekopij się staje mokrojadkiem?
Piesiu, tradycyjnie powiem, że dzielnyś!
ewar pisze:mir.ka pisze:omość - mlekopij zaczął jeść mokre. Nareszcie. Uff.
To dobrzeA mój Wituś wciąż tylko surowe mięso i nabiał. Przetworzonej karmy nie je i już.
MaryLux pisze::ok:![]()
jolabuk5 pisze:mir.ka pisze:Mam dla Was wiadomość - mlekopij zaczął jeść mokre. Nareszcie. Uff.
Dzisiaj rano postanowiłam znowu spróbować podać jej cos innego niż mleko, zaniosłam mokre, podałam raz, drugi do pysia i szok, Julcia zamiast pluć , zaczęła jeśćZostawiłam jej miseczkę i za jakiś czas zjadła, w południe była druga porcja i też zjedzona. Nawet ją widziałam jedząca z miseczki
![]()
Z mleka chyba na razie nie zrezygnuję,ale będę jej dawać rano i na noc.
Brawo Julcia!![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 97 gości