Mam nadzieję, że to tylko ubicie, ale go boli
 Mam nadzieję, że to tylko ubicie, ale go boli   Staje na tę nóżkę, ale ostrożnie. Na razie śpi. To takie żywe srebro, włazi pod nogi, uważam, ale ...
 Staje na tę nóżkę, ale ostrożnie. Na razie śpi. To takie żywe srebro, włazi pod nogi, uważam, ale ... Mam nadzieję, że to tylko ubicie, ale go boli
 Mam nadzieję, że to tylko ubicie, ale go boli   Staje na tę nóżkę, ale ostrożnie. Na razie śpi. To takie żywe srebro, włazi pod nogi, uważam, ale ...
 Staje na tę nóżkę, ale ostrożnie. Na razie śpi. To takie żywe srebro, włazi pod nogi, uważam, ale ...
 Mam nadzieję, że to tylko ubicie, ale go boli
 Mam nadzieję, że to tylko ubicie, ale go boli   Staje na tę nóżkę, ale ostrożnie. Na razie śpi. To takie żywe srebro, włazi pod nogi, uważam, ale ..
 Staje na tę nóżkę, ale ostrożnie. Na razie śpi. To takie żywe srebro, włazi pod nogi, uważam, ale ..  

ewar pisze:Chyba Nadia jest w sumie szczęśliwa. Oby jeszcze zdrowa się okazała. Wituś śpi, trudno mi ocenić, czy z nóżką jest wszystko w porządku. Jeżeli będzie coś niepokojącego, to jutro idziemy do weta. Mam jednak nadzieję, że to nic poważnego. Zła jestem na siebie
Dzisiaj u nas cały dzień leje, z krótkimi tylko przerwami. Jakoś mi głupio, że bezdomniaczki dzisiaj nie dostaną jedzenia, ale za to jutro będzie coś wyjątkowo dobrego, pomyślę.

Może jednak się uda, prognozy nie do końca się sprawdzają. W domu nieprzyjemnie, jest wilgoć, pranie nie chce schnąć.
 Może jednak się uda, prognozy nie do końca się sprawdzają. W domu nieprzyjemnie, jest wilgoć, pranie nie chce schnąć.  

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości