Moderator: Estraven

Ale poza tym legionisci odwiedzaja szpitale, zbieralismy rok temu kase na schronisko dla zwierzat, regularnie zbieramy razem z Fundacją dr Klaun, bylismy atrakcja przy zbieraniu chetnych do oddania szpiku, znajomi regularnie oddaja krew w strojach, bo to zwraca uwage, ja oddalam wlosy na peruki dwa razy (niestety to wymaga dwoch lat, ale krwi oddawac nie moge).
 Ale poza tym legionisci odwiedzaja szpitale, zbieralismy rok temu kase na schronisko dla zwierzat, regularnie zbieramy razem z Fundacją dr Klaun, bylismy atrakcja przy zbieraniu chetnych do oddania szpiku, znajomi regularnie oddaja krew w strojach, bo to zwraca uwage, ja oddalam wlosy na peruki dwa razy (niestety to wymaga dwoch lat, ale krwi oddawac nie moge).
 Robisz dużo dobrego
  Robisz dużo dobrego   
   Myslalam, ze to stroje na zloty fantastyczne, te Gamecony i Pyrcony itp.
  Myslalam, ze to stroje na zloty fantastyczne, te Gamecony i Pyrcony itp. Wole imprezy charytatywne. Ale na premierach kolejnych Gwiezdych Wojen kilka razy udalo mi sie byc. To fajne robic frajde ludziom w kinie tez
 Wole imprezy charytatywne. Ale na premierach kolejnych Gwiezdych Wojen kilka razy udalo mi sie byc. To fajne robic frajde ludziom w kinie tez 

Który to Czajniczek, a który Klusek? Myślałam, że Czajniczek czarny, a Klusek Pingwinek  ale chyba się pogubilam ;(  Albo używasz imion zamiennie
 Który to Czajniczek, a który Klusek? Myślałam, że Czajniczek czarny, a Klusek Pingwinek  ale chyba się pogubilam ;(  Albo używasz imion zamiennie 
Marmolada18 pisze:Świetne saKtóry to Czajniczek, a który Klusek? Myślałam, że Czajniczek czarny, a Klusek Pingwinek ale chyba się pogubilam ;( Albo używasz imion zamiennie

Może to przez pogodę, może to taki Mały Meteopata?
 Może to przez pogodę, może to taki Mały Meteopata? 

Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 14 gości