Chiko, na pociechę zrobiłam Ci - z tego zdjęcia jak wyglądasz przez okno - takie jak chciałaś, w koronie i z perłami. Akurat dobrze się nadawało Pokaż je Fifi, niech wie, kto tu rządzi
jolabuk5 pisze:Chiko, na pociechę zrobiłam Ci - z tego zdjęcia jak wyglądasz przez okno - takie jak chciałaś, w koronie i z perłami. Akurat dobrze się nadawało Pokaż je Fifi, niech wie, kto tu rządzi
jolabuk5 pisze:Chiko, na pociechę zrobiłam Ci - z tego zdjęcia jak wyglądasz przez okno - takie jak chciałaś, w koronie i z perłami. Akurat dobrze się nadawało Pokaż je Fifi, niech wie, kto tu rządzi
No tak, królewna Kotki ładnie zjadły rano, a Sabcia - wcześniej (czyli o 2 w nocy) wylizała sok z gourmed perle i trochę musu gourmed, poprawiła pastami, teraz śpi.
Juliś dziękuje bardzo . Lucasito jest obrazony. Próbowalam troche wyczesac jego "niedzwiedzia szube". Smakołyki zjedzone przez kota.. a kot dalej zadredzony. Przecież dodatkowo u nas od ponad tygodnia goraco 28 stopni w cieniu. Chyba go spróbuje chociaż wilgotnym recznikiem przetrzec. Nie będzie mnie lubil. Lucas 2014